The Sting! Pomocnik
Szukam gostka w The sting! z siłą 85.
Odpowiedzi: 18
shizo:No to jak mam np. dojechać samochodem do miejsca włamania? :roll:
Klikasz na biurko––>Nowy plan––>wybierasz potrzebne opcje (w tym autko po lewej stronie ekranu)i zielony tik.
A moźe mi ktoś powiedzieć po co jest podawana prędkośc auta w The Sting??To jest chyba dla picu
Z tego oc pamietam wsiada sie do autka i naciska jakis przycisk(chyba).
No to jak mam np. dojechać samochodem do miejsca włamania? :roll:
shizo:A moźna powiedzieć jak się steruje samochodem w the Sting! (chodzi o ekran planowania) ? próbowałem wszystkimi klawiszami ale samochód nie drgnął nawet o milimetr......... :cry:
Nie steruje sie autkiem.
A moźna powiedzieć jak się steruje samochodem w the Sting! (chodzi o ekran planowania) ? próbowałem wszystkimi klawiszami ale samochód nie drgnął nawet o milimetr......... :cry:
_Mc_PauL_:ja podnoszę troszke więcej :P :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czy to miało być śmieszne?Posty nabijasz?Jak nie udzielono mi spodziewanej odpowiedzi tak teź i Ty jej nie udzieliłeś.Lepiej się schowaj z czymś takim
_Mc_PauL_:Ale nikt nei zabroniłźęby udielać odpowiedzi do starych postów co nie ..k........
Powtarzam:
I wszystko jest w porządku. A u Ciebie przewaźnie ani to, ani to :roll:Pawek:tylko niech te odpowiedzi mają związek z tematem, a ponadto SENS...
Nie twierdze, ze zabrinol ale musza to byc odpowiedzi SENSOWNE.
Nie twierdze, ze zabrinol ale musza to byc odpowiedzi SENSOWNE.
Ale nikt nei zabroniłźęby udielać odpowiedzi do starych postów co nie ..k........
Ale nikt nei zabroniłźęby udielać odpowiedzi do starych postów co nie ..k........
_Mc_PauL_:WRrrr
Od warczenie to jest ktos inny.
:wink:
_Mc_PauL_:Wiesz .. ja nie wiem kture to stare
AQ czasem dat przy postach i topicach nie widac. :?:
Pawek:Weź sobie to do serca... :idea:
Ja radzę do głowy :lol:
Paulinek, nie po do basz mnie się :mrgreen:
Patrzę co robisz i parę durnych, nic nie wnoszących postów juź usunąłem...
Oby tak dalej :wink:
WRrrr
Jasne źe nie ma, tylko niech te odpowiedzi mają związek z tematem, a ponadto SENS... Weź sobie to do serca... :idea:
Wiesz .. ja nie wiem kture to stare i nie ma nigdzie takiego czegoś co by zabraniało dopisywanie do tematu odpowiedz ...jestem nowy iii...daje tylko odpowiedz ...więc odbij :P
_Mc_PauL_:ja podnoszę troszke więcej :P :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Widzę, źe radość Ci sprawia odgrzebywanie starych tematów i dopisywanie do nich bzdur. Było tu juź takich kilku... Powtarzam BYŁO... :evil:
ja podnoszę troszke więcej :P :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Strona 1 / 1