The Sims SuperStar i Deluxe
Mam problem z tymi grami po właczeniu gra chwile staruje i wraca do pulpitu. Zmiana sterów grafiki czy rozdzielczości nie pomaga.
Odpowiedzi: 7
The_judge:
Technicznie jest to baaardo trudne do wykonania –> strasznie duzo roboty...
Dlaczego?Dzielisz to 1 GB na czesci po 1.44 w winrarze nastepnie wysylasz po jednym albo kupujesz duuuuuzo dyskietek nastepnie zapisujesz na jednej jeden plik i wysylasz te kilkanascie dyskietek poczta. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
update a wracajac do tematu postu to problem moze byc w tym ze Sims deluxe jest bardzo okrojone i to pewwnie dlatego.Moja rada jest taka pozycz Sobie od kogos wszystkie czesci Simsow tylko zeby byla kazda na oddzielnej plytce.I jedna po drugiej w kolejnosci jak powstawaly instaluj a na koncu jak juz te zainstalujesz zainstaluj Superstar.Wiem bo sam tak mialem.
Adamusss : smiej sie ! Smiech to zdrowie :)
4180 : zartujesz sobie ? Pomijajac juz fakt ze jest to nielegalne, to w jaki sposob wyobrazas sobie przeslanie na skrzynke powiedzmy ok 1 GB ?
4180 : zartujesz sobie ? Pomijajac juz fakt ze jest to nielegalne, to w jaki sposob wyobrazas sobie przeslanie na skrzynke powiedzmy ok 1 GB ?
4180:Przyślesz mi te simsy ( 2 wersje ) na maila ??
tajniak78@wp.pl
Mamy smiac sie czy plakac ? :wink:
Przyślesz mi te simsy ( 2 wersje ) na maila ??
tajniak78@wp.pl
Althon 1300Mhz 60 gb 256ddr
tajniak78@wp.pl
tajniak78@wp.pl
masz walniete wersje gier albo poprostu za słabe(za dobre) strowniki
Strona 1 / 1