The Sims [problem z reinstall]

Siema ! Zainstalowałem wszystkie simsy czyli:
The Sims, the sims balanga, swiatowe zycie, randka,wakacje,zwierzaki.
Wszystko bylo ok. Gralem sobie, zapisywalem save itp. Po jakims czasie ( nie wiem co mi przyszlo do glowy ) ponownie zainstalowalem te same simsy w tym samym katalogu. Wchodze do gry i okazlo sie ze nie ma tamtych zapisow gry. Co mam zrobic ?

Prosze o pomoc ?

Odpowiedzi: 6

theboss78:
Raczej nie przywroci.Jesli nie masz kopi to raczej nic z tego nie bedzie.

Zawsze mozna odzyskać, mimo iź procent powodzenia w aplikacjach tańszych od Easy Recovery jest malutki :(
Ad@$
Dodano
22.10.2004 15:05:54
command:
A moźe muszę usunąć te domy, które się zainstalowały. Jak je usunę to moźe tamte mi przywróci. Tylko jakie to domy :?:

Raczej nie przywroci.Jesli nie masz kopi to raczej nic z tego nie bedzie.
theboss78
Dodano
21.10.2004 20:59:01
A moźe muszę usunąć te domy, które się zainstalowały. Jak je usunę to moźe tamte mi przywróci. Tylko jakie to domy :?:
command
Dodano
21.10.2004 19:46:14
W katalogu chyba GameData z odpowiednim numerem z ulic. Np. jeźeli był domek na ulicy 7 to GameData7. Juź dawno w simów nie pykałem, ale od razu poznasz (jak wejdziesz w ten katalog simów) katalogi z numerkami 1, 6, 7 i 8. Chyba GameDataX ale mogę się mylić. I w owym foldezre masz między innymi katalog 'Houses'
Ad@$
Dodano
21.10.2004 14:39:23
To znaczy zainstalowalem gre w tym samym katalogu co przed tem. Nie ma mego zapisanego domku. Od nowa musze grac :cry: A nie chce :?:
Gdzie te save znaleść :?:
command
Dodano
20.10.2004 17:43:08
Przez reinstall???? Jeźeli tak to nic nie powinno zniknąć nawet jeźeli zainstalowałeś w tym samym katalogu.
command:
okazlo sie ze nie ma tamtych zapisow gry

To znaczy?? Nie ma domków, rodzin czy co???
Spróbuj odzyskać dane (oczywiście poszukaj na forum)
Ad@$
Dodano
20.10.2004 12:15:54
command
Dodano:
18.10.2004 18:58:54
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1