the sims pl
hej wszystkim moze wy mio jakos pomozecie,otoz mialam sciagnieta gre the sims 2 w jezyku polskim ,gralam i nagle nie wiem jakim cudem dzis wlaczam i mam jezyk angielski
:(czy ktos sie moze orientuje jaka moze byc przyczyna tego i jeszcze jedno najwazniejsze jesli ktos ma jakies gry simsow i moze mi je przeslac to bardzo prosze bo nie mam skad ich wziasc a wiem ze jest wiele czesci i fajnych dziekuje z gory papa
:(czy ktos sie moze orientuje jaka moze byc przyczyna tego i jeszcze jedno najwazniejsze jesli ktos ma jakies gry simsow i moze mi je przeslac to bardzo prosze bo nie mam skad ich wziasc a wiem ze jest wiele czesci i fajnych dziekuje z gory papa
Odpowiedzi: 3
Czekałem na rozwój wypadków i ....doczekałem się.
Przełknąłem informację z pierwszego postu
Przełknąłem i prośbę o przesłanie z uzasadnieniem, źe nie masz
Jednak kolejnego tekstu wskazującego wyraźnie na to, źe Twój kontakt z regulaminem ograniczył się do teorii juź nie dałem rady przetrzymać.
Idź, Dziewczę, do sklepu i kup – o czym Ci Przemysław Zawadzki napisał, ale na coś oczęta zamknęła opisując jak to gdzie indziej bywa.
Tak trudno zrozumieć, źe chcesz "piracić" to Twoja sprawa, ale nas w to nie angaźuj?
Jeźeli tak jest to moźe zamknięcie tematu spowoduje, źe następnym razem się zastanowisz nim o taką "pomoc" poprosisz.
Przełknąłem informację z pierwszego postu
mialam sciagnieta gre the sims 2
Przełknąłem i prośbę o przesłanie z uzasadnieniem, źe nie masz
skad ich wziasc
Jednak kolejnego tekstu wskazującego wyraźnie na to, źe Twój kontakt z regulaminem ograniczył się do teorii juź nie dałem rady przetrzymać.
Idź, Dziewczę, do sklepu i kup – o czym Ci Przemysław Zawadzki napisał, ale na coś oczęta zamknęła opisując jak to gdzie indziej bywa.
Tak trudno zrozumieć, źe chcesz "piracić" to Twoja sprawa, ale nas w to nie angaźuj?
Jeźeli tak jest to moźe zamknięcie tematu spowoduje, źe następnym razem się zastanowisz nim o taką "pomoc" poprosisz.
sluchaj nie ja pierwsza i ostatnia prosze o przeslanie a doskonale wiem ze to jest duzy plik i nie da sie przeslac poczta ale nieraz ludzie znaja stronki skad mozna pobrac dana rzecz a kto pyta nie bladzi wiec nie mow mi o lamaniu prawa bo to smieszne
wiec tak simsy napewno "wezmiesz" z jakiegos sklepu sorry ale tak to juz jest za wszystko trzeba placic po drugie chyba raczej nikt ci nie przesle mailem simsow poniewaz nikt nie wysyla w mailu gier o rozmiarze plyty cd "skomplikowane technologicznie poniewaz darmowe krzynki mailowe nie obsloguja zalacznikow o takim rozmiarze" a co do jezyka sproboj przeinsalowac te simsy oczywiscie skopiuj twoje save games czyli stany gry w inne miejsce i po zainstalowaniu simsow skopiuj je do spowortem do folderu save games albo podobna nazwa w folderze simsow
P.S Tak to jest ze sciaganymi grami robio co chca i zawieraj co chca pozniej czlowiek sie dziwi dlaczego.
P.S 2 . A tak pozatym to sie dziwe jak mozesz tak otwarcie prosic sie od kogos o przeslanie gry bo slyszalas ze jest wiele czesci dla sprostowania powim tobie ze to raczej nei bylo by zgodne z prawami autorskim inaczej mowiac prosisz kogos aby zlamal prawo a ty lamiesz je podwojnie proszac jak i zarowno
czyniac hmmm sciagajac te gry.
Nie badz zla ale poczytaj sobie zasady na tym forum :) pozdrawiam
P.S Tak to jest ze sciaganymi grami robio co chca i zawieraj co chca pozniej czlowiek sie dziwi dlaczego.
P.S 2 . A tak pozatym to sie dziwe jak mozesz tak otwarcie prosic sie od kogos o przeslanie gry bo slyszalas ze jest wiele czesci dla sprostowania powim tobie ze to raczej nei bylo by zgodne z prawami autorskim inaczej mowiac prosisz kogos aby zlamal prawo a ty lamiesz je podwojnie proszac jak i zarowno
czyniac hmmm sciagajac te gry.
Nie badz zla ale poczytaj sobie zasady na tym forum :) pozdrawiam
Strona 1 / 1