the best dvd recorder

zgrałem sobie filmik na dysk twardy i chciałem go poprostru nagrac nic wiecej jest on w normalnym formacie dvd zadne svcd czy coś w tym stylu nie chodzi mi o łamanie zabezpieczen poprostu chce teraz tylko wypalić filomik na płyte mam nero vision express ale w nim sie wiecej kombinuje niz faktycznie nagrywa moze macie jakieś zaufane programiki juź

pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

dvd shrink dvd decrypter szybciej łatwiej mniej zabawy :wink:
kaluznikow
Dodano
02.05.2005 14:33:35
To ci powiem jak ja dokonałem kopi filmów.
Otóź: kupiłem ze Star Wars Gold Edition i walcowałem je w kółko z Synem. Stwierdziłem źe jak tak dalej pujdzie to licho trafi mi płytki. Kopie bespieczeństwa moźesz wykonać :D nie łamiąc prawa.
Więc sainstalowałem DVD Rip2 z gazetki "Komputer Ekspert" – doinstalowałem Any DVD (30 dniowy) firmy Sly Soft z tej samej gazetki. Zgrałem filmy na DVD i wszystko działa. DVD Rip2 jest po polsku, ma bajery typu: wywalasz z płyty co ci niepotrzebne np. czeskie napisy, dolby DTS, menu, czyli wedłóg uznania. Okrutnie długo natomiast trwa przekodowywanie filmu tak aby 7G wlazł na 4,7G. i to by było na tyle. :)
Pan i pastuch
Dodano
01.05.2005 16:04:56
Pan I Pastuch ja sie pytałem czym przegrac film łamanie to inna sprawa ogólnie przegrywam sobie filmy bez problemu o to sie nie bój tylko chciałem sobie to szybciej zrobić niz dotychczasowy czas wszystkiego 2 h
kaluznikow
Dodano
01.05.2005 15:31:38
Zgrywając film DVD z wyporzyczalni to juź jest nielegalne tak jak łamanie zabezpieczeń.
A jeśli chodzi o nero to nic nie zwojujesz dopuki nie zlepisz filmu w całość w np. virtualdub i będziesz miał ciągły plik filmowy ale jest jeden szkopuł taki fil zajmuje zazwyczaj więcej niź 4,7G i trza go kompresowaś i z napisami kombinować coby poszły w dvd.
Ja bym odpuścił.
Pan i pastuch
Dodano
01.05.2005 02:03:35
kaluznikow
Dodano:
30.04.2005 16:48:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1