The bat problem z wysyłaniem :(
Od pewnego czasu nie mogę wysyłać e–maili
program pobiera wiadomości ale nie chce wysyłać :(
wyskakuje mi takie coś :
aha
The bat 3.5pro.
i jeszcze korzystam ze śmieciarka
:( :( :( :(
pomocy :( :(
program pobiera wiadomości ale nie chce wysyłać :(
wyskakuje mi takie coś :
Serwer zgłasza błąd
Komunikat serwera : niepoprawna autoryzacja smtp –sprawdź ustawienia klienta pocztowego/auth failed
aha
The bat 3.5pro.
i jeszcze korzystam ze śmieciarka
:( :( :( :(
pomocy :( :(
Odpowiedzi: 5
Instrukcja konfiguracji the bat i smieciarka przeczytaj moze cos zle robisz – http://forum.ks–ekspert.pl/index.php?showtopic=50855
postąpiłam zgodnie z twoją radą i było ok dopóki nie skonfigurowałam swojego konta dla śmieciarka wcześniej z taką samą konf. wszystko działało
mam pełną wersję tego programu
mam pełną wersję tego programu
czekaj czekaj. Trochę nierozumiem. Czyli bez tego filtru antyspamowego, wysyłanie ci działa?? Czy nie??kabaret7:tylko gdy ustawiam konto pod śmieciarka NXG
problem znowu wraca :cry: :cry:
"śmieciarka NXG" – jak pobieźnie wyczytałem, jest w fazie testów, (40 uruchomień?), moźe to jest jej przyczyna.
Zrobiłes tak jak Ci napisałem w pierwszym poście??
tylko gdy ustawiam konto pod śmieciarka NXG
dwie próby:
:arrow: Kliknij prawym myszy na twoje konto –> właściwości folderu –> po lewej wybierz "serwery" –> po prawej uwierzytelnianie i zaznacz "uwierzytelnianie SMTP..."
Ale to moźe niezadziałać, w takim wypadku zasosuj sie do tego:
:arrow: W drugiej próbie, kasujesz to konto, zakładasz ponownie, i w pewnym momencie będzie do zaznaczenia "Serwer SMTP wymaga uwierzytelniania".
NO. Któraś z porad powinna zadziałać.
:arrow: Kliknij prawym myszy na twoje konto –> właściwości folderu –> po lewej wybierz "serwery" –> po prawej uwierzytelnianie i zaznacz "uwierzytelnianie SMTP..."
Ale to moźe niezadziałać, w takim wypadku zasosuj sie do tego:
:arrow: W drugiej próbie, kasujesz to konto, zakładasz ponownie, i w pewnym momencie będzie do zaznaczenia "Serwer SMTP wymaga uwierzytelniania".
NO. Któraś z porad powinna zadziałać.
Strona 1 / 1