The Bat – powiadomienie o poczcie

Mam pytanie czy istnieje mozliwość ustawienia nadejscia poczty w The Bat tak abym był powidomiony nie dźwiekiem ale jakoś wizualnie –szukam w ustawieniqch i nie moge znaleść
Pozdrawiam

Amatorze, juź kiedyś Ci pisałem, ze masz maniere dopisywania swoich pytań do obcych tematów.
Rozumiem kiedy pytanie jest identycznie choc chociaz podobne, ale akurat w tym przypadku nijak się to miało do tematu w którym pierwotnie był ten post.

Bobi

Odpowiedzi: 8

Dzieki wracam do MAILBELL PL tu zawsze informuje o nadejsciu poczty
Pozdrawiam
Amator
Dodano
20.06.2005 18:45:27
Amator:
jak ustawić aby było powiadomienie o poczcie gdy nie jestem w bacie

Jeźeli TB! nie jest uruchomiony to nie ma teź on moźliwości sprawdzania skrzynek pocztowych.
Cathleen
Dodano
20.06.2005 16:55:40
Dzięki za pomoc
Jest–znalazlem –ustawiłem i zobaczę jak przyjdzie poczta czy pokaze się ze skrzydełkami
jak nadchodzi poczta to w dalszym ciagu nie ma
powiadomienia o nadejsciu poczty jak sie uruchomi bata to jest na dole pasek ale jak ustawić aby było powiadomienie o poczcie gdy nie jestem w bacie
Pozdrawiam
Amator
Dodano
18.06.2005 22:43:01
W opcjach masz minimalizację do traya i wtedy po odbiorze nowej wiadomości macha skrzydełkami :wink:
maq123
Dodano
18.06.2005 22:04:13
Nic mi nie macha skrzydełkami –moze trzeba Bata jakos ustawic do traya i jak przyjdzie poczta to zawiadomi. Myslałem źe taki znany program ma takie
udogodnienia MAILBELL PL jak mialem zainstalowany to powiadamiał o poczcie a jest mniej znany. Przed formatem chcialem posprawdzac co i jak działa
Pozdrawiam
Amator
Dodano
18.06.2005 22:02:25
nie wystarcza Ci ze nietoperzyk amcha skrzydelkami?? mi tak ;–) dzwieki i pasek mam off :–P
gekko44
Dodano
18.06.2005 20:54:22
OK–Poprawię sie ale jest temat The Bat i w jednym miejscu moźna szukać pomocy a tak bedzie 50 tematow i bedzie trzeba wszystkie sprawdzać bo w szukaj napewno nie znajdę tematu konkretnego tylko ogólnny
A teraz co do pomocy juź jestem opcje–konfiguracja programu–tablica informacyjna–Jak ustawię automatycznie to nic mi nie pokazuje jak przychodzi wiadomość, jak ustawie zawsze to cały czas wyświetla mi się czarny pasek (oczywiscie przy otwartym Bacie), a jak zrobić aby wyswietlił sie pasek kiedy nadejdzie wiadomość – :?
Pozdrawiam
Amator
Dodano
18.06.2005 16:03:38
MailTicker :idea: Opcje > Konfiguracja programu > Tablica informacyjna
maq123
Dodano
18.06.2005 15:24:28
Amator
Dodano:
18.06.2005 00:33:00
Komentarzy: