THE BAT 3.0 HOME EDITION

UDAŁO MI SIĘ KUPIĆ KŚ EKSPERT 2/2005 Z PROGRAMEM The Bat 3,0 Home Edition. Moźe ktoś będzie na tyle skłonny poprowadzić mnie krok po kroku aby zainstalować go z płyty,a następnie przeprowadzić konfigurację dla konta pocztowego w .

Odpowiedzi: 9

Czy The Bat! obsluguje grupy dyskusujne? Bo nie mogle nigdzie tam znalezc czegos takie.
zeke
Dodano
24.02.2005 18:48:12
bornholmski:
––> www.cdrlab.pl

A co potrzebujesz ??
Instruktaź ??
Hmmm .........
1 – najeźdźasz kursorem na interesującą cię pozycję
2 – klikash lewym przyciskiem myszy
3 – czytasz/ściągasz to co potrzebujesz.
Miałem PDFa z obrazkami zrobić, ale zabrakło mi czasu ;)
skfarkozasysacz
Dodano
24.02.2005 14:00:26
––> www.cdrlab.pl
bornholmski
Dodano
24.02.2005 12:53:08
Mrówek:
(...)
Co nie zmienia faktu, źe kaźdy z wymienionych programów da się skonfigurować, by zostawiał poczte na serwerze.

oczywiscie ze tak, M2 od opery robi to nawet domyslnie ;)
Pawel_k
Dodano
24.02.2005 07:37:26
Pawel_k:
bornholmski:
Mam na myśli taką oto opcję; aby pozostawić Outlook z pocztą onetowską, natomiast The Bata skonfigurować z i po przećwiczeniu tego elementu obydwa konta pocztowe ustawić na The Bata.Czy przez pewien czas mogą pracować 2–wa programy pocztowe?

moga ale poczta zaraz po sciagnieciu z serwera kazda wiadomosc bedzie "przypisana" do OE albo bata bo zaden z tych programow domyslnie niepozostawia przejetych wiadomosci na serwerze ;)

Co nie zmienia faktu, źe kaźdy z wymienionych programów da się skonfigurować, by zostawiał poczte na serwerze.
Mrówek
Dodano
23.02.2005 23:28:07
bornholmski:
Mam na myśli taką oto opcję; aby pozostawić Outlook z pocztą onetowską, natomiast The Bata skonfigurować z i po przećwiczeniu tego elementu obydwa konta pocztowe ustawić na The Bata.Czy przez pewien czas mogą pracować 2–wa programy pocztowe?

moga ale poczta zaraz po sciagnieciu z serwera kazda wiadomosc bedzie "przypisana" do OE albo bata bo zaden z tych programow domyslnie niepozostawia przejetych wiadomosci na serwerze ;)
Pawel_k
Dodano
23.02.2005 20:13:17
bornholmski
Dodano
23.02.2005 19:59:36
W gazecie jest wszystko czego trzeba do skonfigurowania TheBat!a. Krok po kroku.
brtx
Dodano
23.02.2005 18:38:42
bornholmski:
UDAŁO MI SIĘ KUPIĆ KŚ EKSPERT 2/2005 Z PROGRAMEM The Bat 3,0 Home Edition. Moźe ktoś będzie na tyle skłonny poprowadzić mnie krok po kroku aby zainstalować go z płyty,a następnie przeprowadzić konfigurację dla konta pocztowego w .

najlepiej zrobic inport ustawien z outlooka expressa.
ogolnie krok po kroku to konto–> nowe tam wpisujemy wszystkie dane (login haslo serwery pop3 i smtp] ew trzeba aktywaowac aby sie logowal uzywajac bezpiecznego uwiezytelniania hasla i to cala filozofia :)
Pawel_k
Dodano
23.02.2005 17:30:13
bornholmski
Dodano:
23.02.2005 16:25:24
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1