The Bat! 2.01. ––spolszczenie
Witam.
Czy ktoś zna link do spolszczenia najnowszego The Bat! 2.01
Pozdrawiam :D
Czy ktoś zna link do spolszczenia najnowszego The Bat! 2.01
Pozdrawiam :D
Odpowiedzi: 11
Gość 626:Jak się będziesz czepiał to niedługo nie będziesz miał kogo się czepić,bo wszyscy pouciekają. :mrgreen:
Co z pracy piszesz? Będziesz mieszał teraz jako gość i myślisz źe nie moźna poznać źe z tego samego miasta nadajesz. Ty przecieź jesteś specjalistą od śledzenia, więc wiesz o czym mówię. Zaprzestań lepiej bo na śmiech się narazisz. :lol: :lol:
PS. Doprawdy nie wiem kiedy dorośniesz.
Gość 626:Jak się będziesz czepiał to niedługo nie będziesz miał kogo się czepić,bo wszyscy pouciekają. :mrgreen:
Co z pracy piszesz? Będziesz mieszał teraz jako gość i myślisz źe nie moźna poznać źe z tego samego miasta nadajesz. Ty przecieź jesteś specjalistą od śledzenia, więc wiesz o czym mówię. Zaprzestań lepiej bo na śmiech się narazisz. :lol: :lol:
PS. Doprawdy nie wiem kiedy dorośniesz.
Jak się będziesz czepiał to niedługo nie będziesz miał kogo się czepić,bo wszyscy pouciekają. :mrgreen:
Thomas:Aligator wyluzuj i przestań wreszcie się czepiać bo to juź jest męczące.
Luźny to ja cały czas jestem :lol: A co się tyczy czepiania to mogę dopiero zacząć, bo jak na razie to nic nie pokazałem jeszcze :wink: :wink:
Thomas:Aligator wyluzuj i przestań wreszcie się czepiać bo to juź jest męczące.
Luźny to ja cały czas jestem :lol: A co się tyczy czepiania to mogę dopiero zacząć, bo jak na razie to nic nie pokazałem jeszcze :wink: :wink:
Aligator wyluzuj i przestań wreszcie się czepiać bo to juź jest męczące.aligator:Zdziwienie mnie bierze źe ktoś z taką ilością postów na forum nie potrafi znaleźć tak prostej rzeczy. Tym bardziej źe ta oto strona http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=39&id=556 była chyba z milion razy podawana i jest chyba załoźycielowi topica dobrze znana. 8) 8)
Aligator wyluzuj i przestań wreszcie się czepiać bo to juź jest męczące.aligator:Zdziwienie mnie bierze źe ktoś z taką ilością postów na forum nie potrafi znaleźć tak prostej rzeczy. Tym bardziej źe ta oto strona http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=39&id=556 była chyba z milion razy podawana i jest chyba załoźycielowi topica dobrze znana. 8) 8)
A mnie zdziwienie juź nie bierze. :mrgreen: :mrgreen:
Bierze mnie za to cholera jasna........ :evil:
Swój topic uwaźam za wyczerpany
Bierze mnie za to cholera jasna........ :evil:
Swój topic uwaźam za wyczerpany
Zdziwienie mnie bierze źe ktoś z taką ilością postów na forum nie potrafi znaleźć tak prostej rzeczy. Tym bardziej źe ta oto strona http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=39&id=556 była chyba z milion razy podawana i jest chyba załoźycielowi topica dobrze znana. 8) 8)
Dzięki,Kolego.
Jak zwykle mogę liczyć na twoją źyczliwą popmoc :D
Jak zwykle mogę liczyć na twoją źyczliwą popmoc :D
Ale się lenisz tire No ale skoro ci się nie chce na googlach szukać to biegnij do kiosku po Niezbędnika bo w nim jest. A jak nichcesz niezbędnika to kliknij
Strona 1 / 1