the bat! 1.62
ma ktoś moźe crack'a do w/w programu??
Odpowiedzi: 20
Tomek N : Morze zle się wyraziłem. Mam gotową instalkę IE z Longorna..
Skoro tak piszesz /a zapewne tylko piszesz/ chetnie owego texturowego Longhorna od Ciebie zakupie..
A skoro potrafisz wykrzesac Outlook'a z owego systemu /na co poziom Twoich komentarzy nie!wskazuje/
zapraszam do wspolpracy :)
best–studio@wp.pl
brtx:ROTFL
Zawalista wypowiedź aź mnie zagięło.
Wiecie ile mam do powiedzenia w tej sparwie??
ROTFL
Tyle. :twisted:
ROTFL
Tyle. :twisted:
Czy Tomek Nower moglby mi wytlumaczyc co wedlog niego "anglikanska" wersja IE z Longhorna ma wspolnego z napedem wirtualnym jakim jest Alkohol 120% :?: :?: :?:
Czy Tomek Nower moglby mi wytlumaczyc co wedlog niego "anglikanska" wersja IE z Longhorna ma wspolnego z napedem wirtualnym jakim jest Alkohol 120% :?: :?: :?:
Ale jaja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Longhorn dopiero za dwa lata a wiara juz OE przenosi noooo nieeee!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Longhorn dopiero za dwa lata a wiara juz OE przenosi noooo nieeee!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Morze źle się wyraziłem. Mam gotową instalkę IE z Longorna, brat mi załatwił, ni wiem z kąt ale fajnie wygląda :) Żle jest źe po anglikańskiemu, ale jusz instaluję Alkohola 120% :D
Tu nie trzeba mieć styku z longhornem źeby wiedzieć źe niec z niego nie przeniesiesz, a jush szczególnie tak integralne częsci systemu jak outlook.
Że co prosze nie wiem jakim cudem ci sie udało przekopiować pliki Outloka z Longhorna do Windowsa byle jakiego, moze jeszcze mi powiesz ze tez masz przegladarke z Longhorna, sory stary ale moim zdaniem pleciesz bzdury !
P.S
Wiem co mówie bo mam styk z Longhornem !!
P.S
Wiem co mówie bo mam styk z Longhornem !!
Moźe macie stare wersje, bo ja mam najnowsom przekopiowana z Longorna.
Tomek Nower:i blkuj spam
sprawdza wiry (nie raz mi jakieś swinisto wykryło
Ja nie moge :!: :!: :!:
N/C
Blokuje spam dlatego bo jak msz filtr ustawiony to napewno źe zablokuje!!!!
A viry to sprawdza antywirus na serwerze lub w twoim kompie :!: :!: :!:
Zastanów się co piszesz :!:
Tomek Nower:Jezt bespieczniejszy
taak? a to dlaczego?
Tomek Nower:prosty w obsludze
tak samo jak i The Bat – nie wiem co ci moglo sprawic trudnosc
Tomek Nower:ładniej wygląda
kwestia gustu, ale o gustach sie nie rozmawia...
Tomek Nower:i blkuj spam
wow, a jak to ustawic by blokowal spam, bo mi jakos ciagle przychodzi....
Tomek Nower:sprawdza wiry (nie raz mi jakieś swinisto wykryło
pierwsze slysze by OE sprawdzal wiry, wiem ze moze ostrzegac o potencjalnym zagrozeniu – np gdy przychodzi plik *.exe, *.com, *.java itp, ale moze masz racje – ja do tego uzywam Norton Antywirusa
A poza tym The Bat umozliwia ci
:arrow: sprawdzenie wiadomosci i pozostawienie ich na serwerze
:arrow: pobieranie jedynie naglowkow gdy wiadomosc jest wieksza niz okreslona przez ciebie wartosc
:arrow: gdy przychodzi wiadomosc wyswietla sie banner i informuje cie o tym,
:arrow: ma proste do sformatowania wzory e–maili, odpowiedzi na e–maile itp
No ale jesli wolisz OE, ktory jest :
Tomek Nower:...najlepszy do poczty... i jest ciezko dostepny
no to spoko, zyj w swoim siwecie :lol: :lol: :lol:
Do sendziny:
Jezt bespieczniejszy
Prosty w obsłudze
ładniej wygląda
sprawdza błendy
i blkuj spam
sprawdza wiry (nie raz mi jakieś swinisto wykryło :twisted:
Jezt bespieczniejszy
Prosty w obsłudze
ładniej wygląda
sprawdza błendy
i blkuj spam
sprawdza wiry (nie raz mi jakieś swinisto wykryło :twisted:
Tomek Nower:A po co ci ten bat? U mnie chodzi Outlook Ekspres i to jest chyba najlepszy pog do poczty. Jak chcesz to ci podam namiary w sici, bo jest on cięźkodostępny :(
ty wiesz o czym piszesz czy tak tylko aby pisac :?: :?:
Bo mi sie zdaje ze nie masz zielonego pojecia o czym mowisz i sam siebie nie rozumiesz :evil:
A skoro jestes taki madry napisz dlaczego OE jest lepszy od The Bat! ?
Tomek Nower:A po co ci ten bat? U mnie chodzi Outlook Ekspres i to jest chyba najlepszy pog do poczty. Jak chcesz to ci podam namiary w sici, bo jest on cięźkodostępny :(
ty wiesz o czym piszesz czy tak tylko aby pisac :?: :?:
Bo mi sie zdaje ze nie masz zielonego pojecia o czym mowisz i sam siebie nie rozumiesz :evil:
A skoro jestes taki madry napisz dlaczego OE jest lepszy od The Bat! ?
człowieku z jaką winda. ty chyba nie wisz co to jest. zastanów si 100 razy zanim takige glupoty napiszesz
N/C
przeciez OE jest razem z kazda winda :evil: :evil: :evil: :evil:
A po co ci ten bat? U mnie chodzi Outlook Ekspres i to jest chyba najlepszy pog do poczty. Jak chcesz to ci podam namiary w sici, bo jest on cięźkodostępny :(
dzieki ale juz znalazlem jakiegos starego i podzialal :D
podaj maila, to ci wyślę
Strona 1 / 1