testy zgodności w aktualizacji i.e.6
chce zainstalowac sobie i.e.6 z service packiem ale po jakimś czasie od rozpoczecia instalacji wyswietla sie komunikat ze instalowane oprogramowanie nie przeszło testów zgodności dla windows xp, jak to mozliwe? przecieź ściągam to z witryny microsoftu! po kolejnym uruchomieniu kompa jest propozycja wznowienia instalacji i pobrania dodatkowych brakujących plików i niezaleznie od mojego wyboru znów to samo–pomocy bo rece mi opadają juź
Odpowiedzi: 4
sylwiapawlikowska:a ja mam zainstalowany expl 6.0 i sciagalam potrzebna latke, gdyz potrzebowalam jej, no ale przy instalacji mowi ze nie moze zainstalwoac gdyz potrzebna przegladarka przynajmniej ie 6.0 a ja juz taka mam.....
no więc sami widzicie źe coś tu nie gra!
wiem ze xp ma standardowo ie6 ja chciałem pobrac z witryny microsoftu to co zaproponował mi po wciśnięciu "szukaj proponowanych aktualizacji" czy coś w tym stylu więc myślę ze wyszukało mi odpowiednią aktualizację? i to tez starałem się zainstalować niestety bezskutecznie,a zaraz sprawdze to co mi napisałeś...
a ja mam zainstalowany expl 6.0 i sciagalam potrzebna latke, gdyz potrzebowalam jej, no ale przy instalacji mowi ze nie moze zainstalwoac gdyz potrzebna przegladarka przynajmniej ie 6.0 a ja juz taka mam.....
A po co chcesz instalowac IE z service packiem ? Moze to sprawia problemy, bo przeciez XP ma juz IE 6.0 i w normalny sposob nie da sie nainstalowac ponownie tej samej wersji.
Sprobuj przeinstalowac najpierw samego IE a dopiero pozniej sciagnij samego packa. Jesli nie wiesz jak nalozyc IE wpisz w Szukaj mojego nicka i jako szukane haslo bodajze – inf.
Sprobuj przeinstalowac najpierw samego IE a dopiero pozniej sciagnij samego packa. Jesli nie wiesz jak nalozyc IE wpisz w Szukaj mojego nicka i jako szukane haslo bodajze – inf.
Strona 1 / 1