Test Windows Vista beta 2 (build 5384)
Zapraszamy do komentowania publikacji: Test Windows Vista beta 2 (build 5384).
Odpowiedzi: 20
My biedni stuencji utrzymujacy sie na puszkach po piwie musimy miec 512 RAM minimum rosadnie 1 Gb
ciekawe ile potrzebuje RAMU ten smok, my biedni studenci którzy "jadą" na kościach 128 MB mogą sobie o XP pomarzyć, co dopiero VISTA
mam sasiada z procesorem 250 mhr i ramie 125 mb i u niego chodzi xp bez problemow,ale trzeba ze wrzystkich bajerow zrezygnowac.
tak, to napisz do mnie. Masz muj numer gg.
ej krytyk - wiesz co, nie zgadzam się, ja tam normalnie korzystam
Ej kengren - raczej nie, to jest Beta więc w ciul błędów niedopracowańITD.
Kamil ! Najlepiej ściągnąć torenta. Wielkość pliku 3,12 GB.
gg 100335
Plis podajcie linka gdzie mozna pobrac windowsa viste za darmo ! :)
Ej na tych betach czy buildach mozna pracowac normalnie... np moze to byc moj główny system. MOzna na tym grac itp. poprostu traktowac to jak main oS ?
PTOSZE WAS Z KAT TO SCIĄGNĄĆ DAJCIE LINK BO JAK BETE 2 POBIERAM TO PSIZE ŻE CLOSED JEST
--> hitler: thx:)
5472 to najnowszy build
ja mam problem
mam kompa Cpu 120 mhz, 16 MB ram DIMM, dysk 16 GB , hercules 2MB
Dlaczego na Vista beta 2 w grze GTA san andreas nie moze odpalic rozdzielczosci
6000x5400, tylko nizsze i wyzsze ale przy 6600x 6000 już zaczyna lekko zacinac.
Ten sam problem mam z NFS Most Wanted; nie włącza sie przy rozdzie;oczsi 10000x9345 POMOCY
A tak na serio
Comment Yuby'iego (mam nadzieję) był tylko żartek
---->cpt
"Linux, a właściwie jego cukierkowe edycje sypią się jak stare budownictwo i nikt nie powie, że to szczyt ergonomii."
to co napisałeśmówi ze jesteś
Zajebany skurwiel spłodony przez windowsa. Człowieku ty chyba linuxa na screenie widziałes..........to o tobie śiwadczy
-->Yuby: Uderz sie w glowe! Powinno pomóc ;-)
Kto mi powie jaki jest obecnie najnowszy znany build Visty?
U mnie na Pentium 2 333MHz, 32 mega ramu, 8Gb dysk i Riva TNT, po instalacji NFS Carbon na Vista Beta 2 nie moge ustawić rozdzielczości wyższej niż 1600x1200. Pomóżcie, co robić?
mik:
Jest podobnie cukierkowa, ale to wcale nie jest złe! Mac OS X obsługuje się całkiem przyjemnie. Jeśli się nie podoba, ściągniesz sobie innego thema.
Windows z założenia ma być nie gorszy, jeśli nie lepszy. Jak MSowi to wyjdzie, okaże się za niedługo.
Nikt też nie zwraca uwagi, jakie pieniądze musimy wydać, żeby mieć Maka. Za porównywalne pieniądze mamy mocarnego PCta, albo konkretnego laptopa znanej firmy, który na pewno bez problemu pociągnie Vistę.
Linux, a właściwie jego cukierkowe edycje sypią się jak stare budownictwo i nikt nie powie, że to szczyt ergonomii.
Jak mozna ściągnąc Windows Beta 2 chyba jestem totalnym głąbem ale za nic nie moge zanjlesc linku... prosze o pomoc
Może trochę jest z linuksa, ale tak naprawdę ta grafika jest zerżnięta z mac os X.
Z tego co widzę, to w Windows Vista jest kopiowane wszystko po kolei z Linuksa, i przezroczyste okienka, i wygląd, i te pytania o uprawnienia (tylko rozwiazane tragicznie), te powiększanie obrazków w eksploratorze. Może i to dobre, bo dobre pomysły można powielać. Tylko pewnie MS jak zwykle będzie twierdził, że wszystko sam wymyslił. Ale to nie ważne. Największym problemem są wymagania sprzętowe, co zjada ten 1 GB ramu? Tą moc procesora, są pamięć na karcie... Nie wiem, czy ktoś z was używał linuksowego XGLa, to dopiero robi cuda z okienkami, a na moim Geforce 2 MX 64 mb, chodzi bez problemu. Wymagania! Wymagania! Wymagania! To jest największa wada.
mozne jeszcze pobrac bezpłatnie ta viste?
Zainstalwoalem wersje beta 2 , i niemoge zainstalowac sterowników do karty dźwiękowej [ mam zintegrowaną na płycie głównej ] , sciągam z neta i teżsie nieda to jakiś kit !
P.S
Przepraszam za błędy [ pisane w pośpiechu ]
-
Z kartami dźwiękowymi jest bardzo różnie w zależności od wersji czasem system wykrywa czasem nie...<br>Spróbuj poprzedni bulid albo następny.<br>