Test firewalla Windows

Na znanym portalu Flexbeta opublikowano wyniki przeprowadzonego testu uaktualnionego przez SP2 systemowego firewalla. Wyniki sa wiecej niz dobre.
http://www.flexbeta.net/main/articles.php?action=show&id=76

Odpowiedzi: 17

Blizzard:
Wiesz prawde mowiac to bralem przyklad z Ciebie. :lol: :lol:
Ze mnie ? Ty kietek mozesz brac jedynie przyklad z mojego starego lewego kapcia, bo IMO on ma wieksze IQ od Twojego.

I to byl Twoj ostatni w tym temacie post OT. Kazdy nastepny wyleci a gdybys przeginal, zrobisz sobie mala przerwe. Nie pomoga Ci nawet te glupawe usmieszki ktorymi "umajasz" posty.

EOT
EL NINO
Dodano
24.09.2004 00:44:21
Jedyne co Ty kietek potrafisz wysuwac, to piardy a nie teorie. I mozna znalezc ich spora ilosc.

Wiesz prawde mowiac to bralem przyklad z Ciebie. :lol: :lol: Mozesz ocenic teraz siebie.

PS: A ciekawe kto niedawno wjezdzal na goscia co chial sie popytac o operatorach GSM? Na cudze łatwo gorzej z soba.
Blizzard
Dodano
24.09.2004 00:35:29
Blizzard:
Po prostu chce wysunac pewna teorie.
Jedyne co Ty kietek potrafisz wysuwac, to piardy a nie teorie. I mozna znalezc ich spora ilosc.
Blizzard:
Wy sie odczepicie od naszego forum/portalu my zostawimy was w spokoju (co dawno juz i tak zrobilismy)
Waszego ? Prywatnego ? Czy dla ogolu ? Jedyne co tam jest Wasze, to prawie w kazdym poscie wyzierajaca glupota. Az w oczy kluje.
Wy "nas" zostawicie w spokoju ? Jakos nie zauwazylem, zebys tu niepokoj wprowadzal. Jedynie to samo co zwykle, czyli nic.
Blizzard:
Jezeli nie bedzie takich akcji jaka była ostatnio (mowie tu o EL Padre) to nie widze powodu do konfliktu po obu stronach.
Akcji mowisz ? Czyjej ? Bo z tego co mozna bylo zauwazyc, popisaliscie sie wyjatkowo intelektualnie. Zaczeliscie usuwac posty Padre tylko dlatego, ze nie potrafiliscie dostrzec malej roznicy w nazwie pliku. Jednej jedynej innej literki. O inwektywach nie wspomne. Dales dupy synku razem z pozostalymi madralami i jeszcze probujesz sie rzucac ? Nie strasz.

P.S. Gdzie sa te posty z ta "akcja" ? Nie moze byc ? "Przypadkiem" sie usunely ? Ale u mnie zostala pamiatka.
EL NINO
Dodano
24.09.2004 00:17:46
Wiesz Rebe nie mam zamiaru z toba sie klocic bo ani ty ani ja nie bedziemy mieli z tego zadnego pozytku. Po prostu chce wysunac pewna teorie.

Wy sie odczepicie od naszego forum/portalu my zostawimy was w spokoju (co dawno juz i tak zrobilismy) Jezeli nie bedzie takich akcji jaka była ostatnio (mowie tu o EL Padre) to nie widze powodu do konfliktu po obu stronach.
Blizzard
Dodano
23.09.2004 23:52:24
Spokojnym, ale w pewnych granicach. Dlatego zacznę od drobnego, acz istotnego sprostowania – nie jestem Twoim , Blizzard, kolegą.
Więcej – nie źyczę sobie źadej fraternizacji z Tobą.

A teraz:
A mozesz mi wytlumaczyc co bylo zle w mojej odpowiedzi?

Prosiłem byś do googli sięgnął – wybierz sobie wyswietlanie wyników w języku polskim i sprawdź – juź 'zajawki" przy linkach powinny dać Ci odpowiedź.
Gdyby to jednak było dla Ciebie za trudne to...... no cóź widać nie wystarczy mieć świadectwa ukończenia czegoś. Trzeba jeszcze wykazać się umiejętnościami w zakresie korzystania z tak poswiadczonej wiedzy.
Rebe
Dodano
23.09.2004 23:02:25
Wiesz EL NINO twoje wjazdy z lat 60 nie robia na mnie wrazenia.

Nim następnym razem wysilisz się na popis z zakresu oceanografii, meteorologii czy innej klimatologii moźe warto byś choć w googlach sprawdził czy aby na ignoranta nie wyjdziesz.

Jakos tak trudno wywnioskowac cos sensownego z twojej wypowiedzi.....
Nie wymagam od was chlopaki zbyt wiele ale recze ze wystarczy mi swiadectwo ukonczenia przedszkola. Moze wtedy udowodnicie mi ze cos jestescie warci....

najwyźej ciut wiecej pracy mieć bedę.

Pracuj nad soba kolego.....
Blizzard
Dodano
23.09.2004 22:49:42
Wiesz EL NINO twoje wjazdy z lat 60 nie robia na mnie wrazenia.

Nim następnym razem wysilisz się na popis z zakresu oceanografii, meteorologii czy innej klimatologii moźe warto byś choć w googlach sprawdził czy aby na ignoranta nie wyjdziesz.

Jakos tak trudno wywnioskowac cos sensownego z twojej wypowiedzi.....
Nie wymagam od was chlopaki zbyt wiele ale recze ze wystarczy mi swiadectwo ukonczenia przedszkola. Moze wtedy udowodnicie mi ze cos jestescie warci....

najwyźej ciut wiecej pracy mieć bedę.

Pracuj nad soba kolego.....
Blizzard
Dodano
23.09.2004 22:49:42
Blizzard:
Jak znam panujace zasady na tym forum nie wygodne posty dla EL Presidente usuwa sie.
Cos Ci wyjasnie – dopoki nikogo nie obrazisz, nic nie bedzie usuniete. Tu nie piaskownica*. Dopoki bedziesz pisal z sensem, nic nie zostanie usuniete. Tu nie piaskownica*. Dopoki swoim postem nie wprowadzisz kogos w blad, nikt Ci nie zwroci uwagi. Tu nie piaskownica*. Dopoki nie zaczniesz przeginac, nikt Cie stad nie wyrzuci. Tu nie piaskownica*.
Ale jesli zauwaze ze poczynasz sobie z takim slownictwem wobec innych, jakie stosujesz w piaskownicy*, osobiscie zaladuje Ci kopa.
Blizzard:
Wiesz El NINO myslalem
Nie chwal sie, bo i tak nikt w taka umiejetnosc u Ciebie nie uwierzy.Dales temu dowody i nie chciej zebym linkowal czy tez wklejki robil.

piaskownica* – wiadome miejsce, gdzie przebywa grupka "myslacych(?) inaczej"
EL NINO
Dodano
23.09.2004 22:06:21
Blizzard:

Czyby prawda okazala sie dla Ciebie zbyt brutalna?

Tak – jakoś do tej pory wydawało mi się, źe nie będę musiał korygować czyichś chamskich odzywek. Wychodzi jednak, źe się myliłem, ale nic to – najwyźej ciut wiecej pracy mieć bedę.

Blizzard:

Jak nie podoba sie na forum to po co wlazic i czas tracic? .

Święte słowa – oczekiwać konsekwencji pozostaje.

Blizzard:

Mowie tu zwlaszcza o prądzie morskim.

BTW – nick, który ominąłeś ma teź i inne znaczenia –
jedno wynikające z tłumaczenia wprost, drugie zaś związane z religią.
Rebe
Dodano
23.09.2004 21:43:03
Rebe:
Pod tym jednak warunkiem, źe będziesz pisał na temat i w sposób aleki od tego, który właśnie zaprezentowałeś.

Czyby prawda okazala sie dla Ciebie zbyt brutalna?
Rebe:
Na tym forum zasady obowiązują inne niź przez Ciebie ustalane i to powinieneś sobie zakonotować.

Wlasnie widac. Jeden moderator rzadzacy calym forum nie majacy nic innego do roby tylko obrazanie innych userow. Jak nie podoba sie na forum to po co wlazic i czas tracic? Tylko idiotow z siebie robicie. Mowie tu zwlaszcza o prądzie morskim.
Blizzard
Dodano
23.09.2004 20:31:45
Blizzard – moźe idź na forum, na którym pod innym nickiem występujesz i sprawdź ile punktów tamtejszego regulaminu naruszyłeś swoją wypowiedzią. Potem udziel sobie stosownej ilości ostrzeźeń i ..... dopiero wtedy wróć.
Pod tym jednak warunkiem, źe będziesz pisał na temat i w sposób aleki od tego, który właśnie zaprezentowałeś.
Na tym forum zasady obowiązują inne niź przez Ciebie ustalane i to powinieneś sobie zakonotować.
Rebe
Dodano
23.09.2004 20:24:56
Wiesz El NINO myslalem ze choc troche dysponujesz intelektem.Ale zawiodlem sie. Uwazalem Ci za dosyc intelgientnego czlowieka ale prawda okazala sie brutalna :lol: .Nie ukrywam, źe od dawna bylo wiadomo ze Ty i Padre stanowicie jednosc. Jak znam panujace zasady na tym forum nie wygodne posty dla EL Presidente usuwa sie.

Tak czy siak Kietek Pozdrawia EL Nino i cala reszte 40 rozbojników.

PS. Padre znaczy sie EL Nino mam rozumiec ze twoj avatar przedstawia twoja facjate :?:
Blizzard
Dodano
23.09.2004 18:13:37
Piszecie, ze no i tak autor poleca inny firewall niz ten zintegrowany z windows. Ja po instalacji mialem problem z ZoneAlarm (chyba sie gryzl z tym z SP2). Dopiero po jego wylaczeniu moglem przegladac strony www. A teraz nie korzystam z zewnetrznego programu.
bmalz
Dodano
22.09.2004 23:58:30
od wczoraj mam sp2 i mile mnie zaskoczyl ten test. Fajnie ze microsoft przylozyl sie do bezpieczenstwa.
gieras
Dodano
22.09.2004 22:57:56
Blazkowicz:
Jednak na końcu autor sam przyznaje, ze wg niego lepiej przejść na Zone czy Sygate :wink:
Zgadza sie. Z uwagi na latwiejsza konfiguracje polaczen wychodzacych. Kto nie umie sobie poradzic, instaluje programy zewnetrzne. Nie wspomne o takiej prozaicznej rzeczy jak gust, o ktorym sie nie dyskutuje.

P.S. Pozdrow Blazkowicz kietka od Pana Padre. Prosil aby przekazac :P :P .
EL NINO
Dodano
22.09.2004 22:36:11
Jednak na końcu autor sam przyznaje, ze wg niego lepiej przejść na Zone czy Sygate :wink:

Firewall (zintegrowany) lepszy niź poprzednia wersja jednak w tyle za powszechnie dostępnymi darmowymi aplikacjami. Ale podobnie jest z innymi sprawami – np. ściągacz plików Mozilli czy Opery nie dorówna mimo wszystko Flashgetowi :wink:
Blazkowicz
Dodano
22.09.2004 21:56:44
Bardzo zaskoczył mnie ten test ;)
Blizzard
Dodano
22.09.2004 21:46:43
EL NINO
Dodano:
22.09.2004 20:06:07
Komentarzy:
17