teraz to sie dopiero narobiło
napisałem wczesniej w innym poscie ze wywalia mi internet ze wyskakuje wciąz błąd exploler.exe mcscr@by polecił mi abym pokazał mu raport hijack this no i tak zrobiłem polecił mi co mam wyrzucić co jest nie potrzebne tak tez uczyniłem i teraz najlepsze :)
i teraaz jak chce coś właczyć wejśc chociaz na jakąś partycje albo coś uruchomić , wyszukac na kompie wszedzie wyskakuje błąd explolera i nic nie moge zrobić
moze jakiś pomysł .... bo mój to tylko format ale ściągam wazne rzeczy wieć nie chcte tego robić
pozdrawiam
i teraaz jak chce coś właczyć wejśc chociaz na jakąś partycje albo coś uruchomić , wyszukac na kompie wszedzie wyskakuje błąd explolera i nic nie moge zrobić
moze jakiś pomysł .... bo mój to tylko format ale ściągam wazne rzeczy wieć nie chcte tego robić
pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Amen :wink:
Spolemizuję se :wink:
Dzięki dostępowi do sfc po tej operacji bedzie moźna dokonać sprawdzenia.
Z tą nakładką, mimo źe wolę ją od – sam wiesz czego :wink: , to teź óznie bywa – czasem właśnie zostawia w kluczach jakieś zonki – nie poprawia ich .
Oczywiście jednak, źe w sumie moźe sie okazać, źe :
przywrócenie rejestru i przeprowadzenie sfc nie zmieni nic, potem zaś do takiego samego braku efektu doprowadzi nakładka i tak oto wracamy do jedynie słusznego trybu naprawy:
format x:*
PS.
Kra,kra,kra :P
* x – litera oznaczająca partycję systemową :lol: :wink:
przywracanie rejestru nic tu nie pomoźe bo przywróci tylko strukturę kluczy a nie plik które są uszkodzone.
Dzięki dostępowi do sfc po tej operacji bedzie moźna dokonać sprawdzenia.
Z tą nakładką, mimo źe wolę ją od – sam wiesz czego :wink: , to teź óznie bywa – czasem właśnie zostawia w kluczach jakieś zonki – nie poprawia ich .
Oczywiście jednak, źe w sumie moźe sie okazać, źe :
przywrócenie rejestru i przeprowadzenie sfc nie zmieni nic, potem zaś do takiego samego braku efektu doprowadzi nakładka i tak oto wracamy do jedynie słusznego trybu naprawy:
format x:*
PS.
Kra,kra,kra :P
* x – litera oznaczająca partycję systemową :lol: :wink:
Klucze które usuwałeś przywrócisz z Backup HJ,
nie ma potrzeby przywracania ich chyba źe chcesz przywracać smieci które miałeś.
W swoim post`cie napisałeś :
:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/posting.php?mode=quote&p=125024
Problem występował takźe u Ciebie przed usuwaniem.
Pozycje które zostały tam wymienione były sklasyfikowane jako Malware, wiec naleźało je usunąć.
Jeśli system był zainfekowany to trzeba takźe brać pod uwagę to źe po usunieciu mogą wystąpić problemy z stabilnością jeśli pliki zostały uszkodzone lub zmodyfikowane.
Nikt Tobie nie zagwarantuje źe po usunięciu śmiecia system będzie chodził stabilnie jeśli "wirus" uszkodził pliki.
IMO, przywracanie rejestru nic tu nie pomoźe bo przywróci tylko strukturę kluczy a nie plik które są uszkodzone.
Nakładka systemu jest stosowniejszym rozwiązaniem.
nie ma potrzeby przywracania ich chyba źe chcesz przywracać smieci które miałeś.
W swoim post`cie napisałeś :
:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/posting.php?mode=quote&p=125024
kaluznikow:...ale najgorsze jest to ze mi sie wciągle net wyłącza jak Exploler tak i Opera
explorer błąd i podobnie jest w operze
i wymiękam juz bo aktualizacje nic nie dają choć mam łate na explolera 6
Problem występował takźe u Ciebie przed usuwaniem.
Pozycje które zostały tam wymienione były sklasyfikowane jako Malware, wiec naleźało je usunąć.
Jeśli system był zainfekowany to trzeba takźe brać pod uwagę to źe po usunieciu mogą wystąpić problemy z stabilnością jeśli pliki zostały uszkodzone lub zmodyfikowane.
Nikt Tobie nie zagwarantuje źe po usunięciu śmiecia system będzie chodził stabilnie jeśli "wirus" uszkodził pliki.
IMO, przywracanie rejestru nic tu nie pomoźe bo przywróci tylko strukturę kluczy a nie plik które są uszkodzone.
Nakładka systemu jest stosowniejszym rozwiązaniem.
Wpisz " przywróc* rejestr*" w wyszukiwarce forumowej i podaj mnie jako Autora – ten dział
Rebe wiem ze nie uśmiecha sie wam odpowiadac na takie posty ale moze móg byś mi dać jakiś blizszy namiar gdzie moge znaleźdz instrukcje jak przewrócić lub teź znaleźdz ten post o którym mowa bo nie moge go znaleźdz
sorki za niekompetencje
sorki za niekompetencje
wiem, znam , widziałem – przywóć kopię rejestru – potem pewnie sterowniki trzeba będzie niekóre przynajmniej oddać, ale nic ponadto.
no wiec zaczełem tak jak poleciłes od sfc ale przy kazdej rzeczy którą chce zrobić wyskakuje następująca odpowiedz " nazwa "scannow" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnetrzen, program wykonalny lub plik wsadowy .
scannow podałem jako przykłąd bo praktycznie większąśc patrzyłem i nic
moze załącznik coś pomoze więcej
scannow podałem jako przykłąd bo praktycznie większąśc patrzyłem i nic
moze załącznik coś pomoze więcej
Strona 1 / 1