TEN CHOLERNY R.E.S.T.A.R.T.
MAM GRE MAX PAYNE 2–I CO MOŻECIE MI NA TEN PROBLEM PORADZIĆ?
JESTEM NA POCZĄTKU GRY , GDY PRZY ŁADOWANIU MISJI KOMP SIE BEZCZELNIE RESTARTUJE!!!!CO TO ZA GÓWNO TEN XP JAK SIE RESTARTUJE PRZY NOWO ZAKUPIONEJ GRZE ORYGINALNEJ!!!!!!>?????????MAM KOMPA ZA 4,5 TYSIĄCA Z NAJLEPSZĄ KARTĄ GRAFICZNĄ I Z INNNYMI RZECZAMI.
BŁAGAM CO ZROBIĆ ŻEBY MÓC GRAĆ W MAX PAYNA 2?????
JESTEM NA POCZĄTKU GRY , GDY PRZY ŁADOWANIU MISJI KOMP SIE BEZCZELNIE RESTARTUJE!!!!CO TO ZA GÓWNO TEN XP JAK SIE RESTARTUJE PRZY NOWO ZAKUPIONEJ GRZE ORYGINALNEJ!!!!!!>?????????MAM KOMPA ZA 4,5 TYSIĄCA Z NAJLEPSZĄ KARTĄ GRAFICZNĄ I Z INNNYMI RZECZAMI.
BŁAGAM CO ZROBIĆ ŻEBY MÓC GRAĆ W MAX PAYNA 2?????
Odpowiedzi: 17
dokladnie stery nvidi 45.23 sa najlepsze te najnowsze to wielka porazka
mcscr@by:Cieszy mnie to ze wam gra Max Payne 2 chodzi na karcie niezgodnej z najnowszą wersią DirectX`a,nie jest powiedzane źe nie bedzie chodzic tylko mogą wystepowac problemy,mogą ale nie muszą,pozatym sami producenci mieli problemy z zgodnoscia nowej wersi aplikacji w swoich produktach.
Cytat:
GeForceFX i DirectX 9.0 – lepiej nie pytać ?
http://www.frazpc.pl/komentarz/7828
No nie wiem – informacja brzmi przekonywująco, ale ja tam nie mam źadnych problemów – Max Payne 2 śmiga aź miło (na full detalach :!: ). Acha – moje detonatory, to 45.23
Cieszy mnie to ze wam gra Max Payne 2 chodzi na karcie niezgodnej z najnowszą wersią DirectX`a,nie jest powiedzane źe nie bedzie chodzic tylko mogą wystepowac problemy,mogą ale nie muszą,pozatym sami producenci mieli problemy z zgodnoscia nowej wersi aplikacji w swoich produktach.
Cytat:
Cytat:
:PgX:Ale u mnie działa :!: (mam zakichanego GeForca 4MX 420 :cry: ) i raczej nie jest zgodna z directem 9 :wink:
Ja mam GF 4 MX440. Ta karta jest zgodna z DirectX 7, a Max Payne 2 śmiga aź miło (na max detalach przy 1024x768)
To byłem ja. Znowu wyczyściłem cookies i się nie zalogowałem.
PgX:Ale u mnie działa :!: (mam zakichanego GeForca 4MX 420 :cry: ) i raczej nie jest zgodna z directem 9 :wink:
Ja mam GF 4 MX440. Ta karta jest zgodna z DirectX 7, a Max Payne 2 śmiga aź miło (na max detalach przy 1024x768)
Ale u mnie działa :!: (mam zakichanego GeForca 4MX 420 :cry: ) i raczej nie jest zgodna z directem 9 :wink:
.Jest to jedna z pierwszych gier kozystajaca z biblotek DirectX 9.0,karty nie obslugujace wersi 9.0 moga napodkac problemy z poprawnym dzialaniem .W tym akurat przypadku sie z toba krecik niezgodze,duzo ludzi ma problemy wlasnie z ta gra gdyz ze nie ma karty zgodnej z DirectX 9.0 .krecik:mcscr@by:Problem moze wystepowac dlatego ze ta gra kozysta z DirectX 9,a twoja karta graficzna nie wspolpracuje zgodnie z z ta wersia.
Bzdura. Karta nie musi obsługiwać najnowszego DirectX, źeby gry pod niego zrobione chodziły.
Update:
Albo posiada karte obslugujaca DirectX 9.0 lecz niestety nie zainstalowali tej wersi DirectX`a.
Owszem mylisz się :wink: Jest to gra windowsowa i potrzebuje directa 7 (a moźe 6, w kaźdym razie nie pamiętam :wink: )
–=UPDATE=–
SLAY3ER mi chodzi o gierke "Emergency: Fighters for Life" wydaną przez top ware w roku 1998 (mam przed sobą pudełko :D )
–=UPDATE=–
SLAY3ER mi chodzi o gierke "Emergency: Fighters for Life" wydaną przez top ware w roku 1998 (mam przed sobą pudełko :D )
Owszem mylisz się :wink: Jest to gra windowsowa i potrzebuje directa 7 (a moźe 6, w kaźdym razie nie pamiętam :wink: )
–=UPDATE=–
–=UPDATE=–
Dokładnie tak to gra dosowa, mam ją nawet :)
Ale....
była teź chyba wersja windowsowa. Nie pamiętam juź dokładnie.
Ale....
była teź chyba wersja windowsowa. Nie pamiętam juź dokładnie.
PgX:Normalnie gra Emergency się wieszała na jakiejś tam karcie (nie pamiętam jakiej) bo była niezgodna z directem 7 (to było daaawno temu) 8)
Jeśli dobrze pamiętam jest to gra dosowa, a więc nie potrzebuje DirecX, ale mogę się mylić.
Normalnie gra Emergency się wieszała na jakiejś tam karcie (nie pamiętam jakiej) bo była niezgodna z directem 7 (to było daaawno temu) 8)
PgX:Ale gry napisane pod innego directa mogą się wywalać (przetestowałem to na sobie :wink: )
Moźesz to opisać bardziej szczegółowo, bo mało prawdopodobne jest, źeby zawieszenie gry powodowała "nikompatybilność" DirectX.
krecik:mcscr@by:Problem moze wystepowac dlatego ze ta gra kozysta z DirectX 9,a twoja karta graficzna nie wspolpracuje zgodnie z z ta wersia.
Bzdura. Karta nie musi obsługiwać najnowszego DirectX, źeby gry pod niego zrobione chodziły.
Ale gry napisane pod innego directa mogą się wywalać (przetestowałem to na sobie :wink: )
mcscr@by:Problem moze wystepowac dlatego ze ta gra kozysta z DirectX 9,a twoja karta graficzna nie wspolpracuje zgodnie z z ta wersia.
dzięki!!!!!!!
odpaliłem gierke
odpaliłem gierke
Problem moze wystepowac dlatego ze ta gra kozysta z DirectX 9,a twoja karta graficzna nie wspolpracuje zgodnie z z ta wersia.Napisz jaka masz karte graficzna,pomyslimy co dalej.
Strona 1 / 1