Temperatura ?
Jak sprawdzic ile stopni temperatury ma Procesor Pomocy
Odpowiedzi: 11
adik154:programem Aida32 np.
Aida32 to "stary" Everest :/
A tak poza tym to moźna by napisać dziewczynie jak to sie robi ( bez skojarzeń prosze )
Wchodzisz w Everesta albo Aida32 >> Komputer >> Czujnik >> i tam jest liste ile co ma C albo F
adik154:programem Aida32 np.
Aida32 to "stary" Everest :/
A tak poza tym to moźna by napisać dziewczynie jak to sie robi ( bez skojarzeń prosze )
Wchodzisz w Everesta albo Aida32 >> Komputer >> Czujnik >> i tam jest liste ile co ma C albo F
programem Aida32 np.
gusioo:miniq – Weź Ty sie do lepiej do nauki.
Ferie mam :P
P.S. Drogi moderatorze kimkolwiek jesteś skasuj mi moj post ktory jest troche u góry bo przez przypadak dwa razy nacisnalem wyslij
miniq – Weź Ty sie do lepiej do nauki.
Jeszcze chicłem napisać na pewno masz za duza temp. na procku i trzeba jak najszybciej ten problem rozwiazac. WIERZ mi na słowo ! OFeruja swoją pomocną dłon. To kiedy mam do Ciebie wpasc ??
miniq:Cześć Asiu! CHętnie pomoge Ci sprawdzić jaką masz temeprature na swoim procesorze. Wsytarczy ze napiszesz do mnie na gg a ja Ci napisze :D
Tia... powodzenia :lol:
Rebe:miniq:Cześć Asiu! CHętnie pomoge Ci sprawdzić jaką masz temeprature na swoim procesorze. Wsytarczy ze napiszesz do mnie na gg a ja Ci napisze :D
Tia...........
teź tak myśle Rebe :wink:
miniq:Cześć Asiu! CHętnie pomoge Ci sprawdzić jaką masz temeprature na swoim procesorze. Wsytarczy ze napiszesz do mnie na gg a ja Ci napisze :D
Tia...........
Cześć Asiu! CHętnie pomoge Ci sprawdzić jaką masz temeprature na swoim procesorze. Wsytarczy ze napiszesz do mnie na gg a ja Ci napisze :D
Programy Everest, SpeedFan oraz w BIOSie oczywiscie
Strona 1 / 1