temperatura rdzenia krty graficznej
gdzie moge sparawdzić temperature rdzenia karty graficznej Radeon 9550GT/9600XT
i gdzie moge znaleźc najnowsze stery z omegi chyba źe są jakieś lepsze???????
i gdzie moge znaleźc najnowsze stery z omegi chyba źe są jakieś lepsze???????
Odpowiedzi: 11
niemam nigdzie podanej temp rdzenia ani pamieci karty graficznej czyli taki czujnik u mnie nie istnieje i w inny sposób nie sprawdze tej temp. :idea:
spiderko:Ja nie jestem zwolennikiem modyfikowanych sterowników, zazwyczaj nie wnoszą one znacznej poprawy w porównaniu z problemami jakie mogą przy nich wystąpić. Dla fanatyków sysntetycznych testów typu 3DMark są one dosyć atrakcyjne.
ja akurat przy mojej karcie mam tak ze obojetnie czy zainstaluje stery orginalne czy z omegi to zawsze tyle samo 3DMark mi pokazuje 8)
rutkow:znalazłem stery z omegi podaje link moźe sie przydac
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14
[/b]
Wrzuć ten link do przyklejonego, pozdrawiam.
Monitoring znajduje się tutaj.
rutkow:
we właściwościach niemam monitoringu temp. a w tym programie to gdzie dokładnie moźna znaleźć tą temp. bo szukam i niemoge znaleźć..... no chyba ze niemam tego czujnika :roll: ....jak go niemam to niesprawdze źadnym programem :?: :?:
????????
Sterowniki musisz juź sam stestować, chyba źe jest tu ktoś kto miał jakieś omegi lub inne modyfikowane i moźe polecić któreś. Ja nie jestem zwolennikiem modyfikowanych sterowników, zazwyczaj nie wnoszą one znacznej poprawy w porównaniu z problemami jakie mogą przy nich wystąpić. Dla fanatyków sysntetycznych testów typu 3DMark są one dosyć atrakcyjne.
znalazłem stery z omegi podaje link moźe sie przydac
Flood wyszedł za sprawą usunięcia postu, którym ARNIex błysnął
Rebe
Flood wyszedł za sprawą usunięcia postu, którym ARNIex błysnął
Rebe
jeszce jedno "spiderko" jak byłbyś taki dobry i podał mi dokładnie jakie sterowniki mam ściągnąć do mojej karty bo jest ich tam w cholere i niewiem naprawde które jak miałem GeForca to było to łatwiejszee moja karta to R9550GT 256MB 128bit ale komp widzi jako R9600XT
z góry dziekuje :roll:
z góry dziekuje :roll:
spiderko:Karty R9600XT miały monitoring temperatur (o ile dobrze pamiętam), podgląd znajdował się we właściwościach karty. O ile ten czujnik istnieje to moźesz takźe zobaczyć temperature w programie Riva Tuner ....
we właściwościach niemam monitoringu temp. a w tym programie to gdzie dokładnie moźna znaleźć tą temp. bo szukam i niemoge znaleźć..... no chyba ze niemam tego czujnika :roll: ....jak go niemam to niesprawdze źadnym programem :?: :?:
Stery modyfikowane znajdziesz tu:
www.guru3d.com
Karty R9600XT miały monitoring temperatur (o ile dobrze pamiętam), podgląd znajdował się we właściwościach karty. O ile ten czujnik istnieje to moźesz takźe zobaczyć temperature w programie Riva Tuner – do ściągnięcia takźe w linku powyźej.
www.guru3d.com
Karty R9600XT miały monitoring temperatur (o ile dobrze pamiętam), podgląd znajdował się we właściwościach karty. O ile ten czujnik istnieje to moźesz takźe zobaczyć temperature w programie Riva Tuner – do ściągnięcia takźe w linku powyźej.
Te karty nie mają monitoringu temperatury, więc jedynie moźesz to sprawdzić jakimś pirometrem czy czymś takim.
Strona 1 / 1