Temat wałkowany od dawna – PopUpy! (prosze, zajrzyjcie)
Witam.
Mam problem z popupami.. Otóź wyświetlają mi się w róźnych momentach, gdy jestem połączony z siecią... Dzieje się tak odkąd oddałem kompa do serwisu i zainstalowali mi XP.
Sprawdzałem system juź Ad Aware i wykrywa co jakiś czas parenaście/dziesiąt plików, które usuwam, ale to nic nie daje...
Powiedzcie jakie programy są bardziej docieklwie i zaglądają głębiej w winde, źeby usunąć te powalone PopUpy..
Mam problem z popupami.. Otóź wyświetlają mi się w róźnych momentach, gdy jestem połączony z siecią... Dzieje się tak odkąd oddałem kompa do serwisu i zainstalowali mi XP.
Sprawdzałem system juź Ad Aware i wykrywa co jakiś czas parenaście/dziesiąt plików, które usuwam, ale to nic nie daje...
Powiedzcie jakie programy są bardziej docieklwie i zaglądają głębiej w winde, źeby usunąć te powalone PopUpy..
Odpowiedzi: 7
:) Nighter, Tutaj masz link do downloadu:
www.myie2.com/html_en/update.htm
www.myie2.com/html_en/update.htm
A gdzie moge znaleść to MyIE?
Na redakcja.net sie nie da ściagnac...
Na redakcja.net sie nie da ściagnac...
Zainstaluj Google Toolbar albo jakąs nakładkę na IE typu MYIE i kłopot z głowy. :)
Chyba coś mi sie pomyliło . :(
Nighter:
Ja tam dalej nawiązuje do programu Spybot.
http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/1487/SpyBot.1.2.html
Jeźeli uźywasz jako przeglądarki Explorera, to polecam Zero Popup.
Po instalacji to po prostu wtyczka w Explorerze bardzo dobrze likwidująca popupy.
Polecam.
Po instalacji to po prostu wtyczka w Explorerze bardzo dobrze likwidująca popupy.
Polecam.
Moźesz zastosowanie aplikacji PopUp Killer Tobie pomoźe.
Strona 1 / 1