TEMAT DLA PRO !!! – ja juz nie mam szarych komorek :)
Potrzebuje progza albo ustawien ktory routnie mi sygnal z 5 kart sieciowych w 1 streama
dla laikow – albo – prosciej
mam 5 lacz internetowych i chce pod winda obojetnie jaka miec z tego 1 lacze internetowe tak zeby sciagac z tych 5 na raz :)
zamotane – tak jak cale moje zycie (i masa kabli w domq);)
mecze sie 2–gi tydzien i sadze ze bez nabycia czegos ze stajni cisco sie nie obejdzie :)
ale chce bym MILE ZASKOCZONY
dla laikow – albo – prosciej
mam 5 lacz internetowych i chce pod winda obojetnie jaka miec z tego 1 lacze internetowe tak zeby sciagac z tych 5 na raz :)
zamotane – tak jak cale moje zycie (i masa kabli w domq);)
mecze sie 2–gi tydzien i sadze ze bez nabycia czegos ze stajni cisco sie nie obejdzie :)
ale chce bym MILE ZASKOCZONY
Odpowiedzi: 2
z tego co wiem cos takiego nazywa sie ip balancing i aby dziaao w 100% potrzeba aby by\ skonfigurowany z 2 stron, wiec zaden program, router ani inne cudo ci nie pomoze
tak wiec jelsi masz lacza od roznych dostawcow to taka kombinacj alpejska nie ma szansy
Pozdrawiam
Abdenago
tak wiec jelsi masz lacza od roznych dostawcow to taka kombinacj alpejska nie ma szansy
Pozdrawiam
Abdenago
albo jak ktos zna jakies kontakt albo forum albo download albo cokolwiek co moglo by mi pomoc – chce to zrobic jaknajnizszym kosztem – bo niestety nie na dlugo :(
Strona 1 / 1