Telnet z autostartu? // Winroute //??

Mam pytanie czy jest moźliwe tak aby telnet sam się zaladowal z systemem, podłaczył sie do kompa zdalnego i wykonał polecenie? (win2k3)

I jeszcze jedno pytanie.
Czy istnieje jakis serwerek proxy ktory bedzie udostepniał internet. ALE działał na komputerze z 2 kartami sieciowymi (od jednej dostawca internetu) a druga udostepnia.
Obecnie sobie udostepniam neta backdoorem Cafeini ale juz mi sie odechcialo go :P
pozdro

Odpowiedzi: 4

Dzieki mrsti za checi :D
Juz znalazlem program :D – Freeproxy skonfigurowałem i chodzi dobrze :D Najlepsze ze działa w tle i nigdzie niewidac ze jest uruchomiony (jedynie w procesach).
Pozdro
Janosik
Dodano
11.06.2005 18:53:24
Wydaje mi sie ze widzialem gdzies na http://sourceforge.net/ jakis serwer proxy dzialajacy pod windowsem. W pon poszukam ci nazwy jesli mam ja gdzies w zasobach
mrsit
Dodano
11.06.2005 14:07:48
Jezeli ktos moze podac nazwe :] byl bym wdzieczny. Niestety jedna sieciowka (dostawca internetu) ma zmienne IP i rozpoznaje sie przez adres karty nie mam mozliwosci mostkowania sieci.
Jest jakis prostszy w obsludze serwer proxy?
Probowałem troche tych serwerów i nic oprocz backdora zaden nie dziala :(.

I jeszcze jedno. Mam zainstalowany program winroute litle i problem polega natm ze gdy wybiore k.sieciwą jako dostawce a drugą jaką udostepniającą to ta druga zaminia sie po pewnym czasie na tą pierwszą. Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego. Wczesniej mialem dobrze a po przeinstalacji cos sie odmienilo.
pozdro i dzieki
Janosik
Dodano
11.06.2005 00:40:59
1. Jakims skryptem pewnie da rade.
2. Istnieja serwery proxy.
EL NINO
Dodano
10.06.2005 13:51:45
Janosik
Dodano:
10.06.2005 02:04:39