Telefony SE K700I i SE K750I
Witam mam taki problem, niewiem który z nich wybrać myślę źe K750I będzie lepszy ale chcę się upewnić.
A wiecie moźe jakie są ich najkoźystniejsze ceny (moźe być na abonament) i w jakiej sieci?
A wiecie moźe jakie są ich najkoźystniejsze ceny (moźe być na abonament) i w jakiej sieci?
Odpowiedzi: 5
zdecydowanie k750i telefon o niebo lepszy od poprzednika
Teź fajny telefon ale coś mnie ciągnie do K750I (wygląd) :wink: jutro przejade się do Tesco mają tam salony Ery, Plusa i Orange moźe mi coś tam doradzą co do ceny :)
To chyba ze w komise.GokuSSJ6:PS: słyszałem o czymś takim źe moźna kupić telefon na raty, to prawda czy jakiś bajer?
Tu masz D750i (To samo co K750i, tylko z inna obudowa) w taryfach dla zwyklego uzytkownika
http://era.pl/index.php?id=u_reg137&zone=10§ion=indy
Rozumiem, patrzyłem juź na ofertę ery ale mają ten telefon tylko w ofercie dla firm, chyba źe źle patrzyłem :wink:
PS: słyszałem o czymś takim źe moźna kupić telefon na raty, to prawda czy jakiś bajer?
PS: słyszałem o czymś takim źe moźna kupić telefon na raty, to prawda czy jakiś bajer?
Zerknij na cennik ery, jak bralem swojego K750I, wtedy mieli najkorzystniejsza oferte. Sam musisz se pochodzic po stronach i przekalkulowac bo moge ci znaloesc k750i za 1zł, ale abonament juź 250zł/miech ;)
Strona 1 / 1