Telefon
Szukam programu, który po podłączeniu do pc kabla telefonicznego, umoźliwi nie tylko wybieranie numeru, ale teź prowadzenie rozmowy przez mikrofon i słuchawki komputera...
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 10
Witam. Chodzi mi o tego "dialera" wmontowanego w Win XP
maxpayne:Moźe ktoś napisac małą instrukcje jak z tego programu dzwonić? Bo cos mi się nie udaje i co chwila wyskakuje mi jakis błąd... :( Pozdrawiam
maxpayne napisz jeszcze o którym z wymienionych wyźej programów mówisz...
Pozdrawiam
Moźe ktoś napisac małą instrukcje jak z tego programu dzwonić? Bo cos mi się nie udaje i co chwila wyskakuje mi jakis błąd... :( Pozdrawiam
k–meel:W Windows XP znajduje się program Dialer, który umoźliwia rozmowę telefoniczną.
Znajduje się on w katalogu "Program FilesWindows NT"
Mam tylko pewne problemy z jego konfiguracją...
Między inny z tego powodu napisałem tego posta...
Pozdrawiam
ale przeciez autozy tego programiku maja udostepnic centralke zeby mozna bylo dzwonic na stacjonarny telefon ale za kase :cry:maxpayne:No tak tylko ze ten program jest do rozmowy między dwoma PC (no chyba ze ja nie potrafie z niego zadzwonić :? ). A ja mam pytanie czy jest program umozliwiający rozmowy telefoniczne między PC a aparatem telefonicznym? Jest coś takiego??? Pozdrawiam
W Windows XP znajduje się program Dialer, który umoźliwia rozmowę telefoniczną.
Mam tylko pewne problemy z jego konfiguracją, jak Wam się uda dajcie znać. Dzięki.
Mam tylko pewne problemy z jego konfiguracją, jak Wam się uda dajcie znać. Dzięki.
hmm fajne pytanko, teź bym chciał taki programik, wróce ze szkółki to sobie poszukam chyba źe pierwsi znajdziecie.
No tak tylko ze ten program jest do rozmowy między dwoma PC (no chyba ze ja nie potrafie z niego zadzwonić :? ). A ja mam pytanie czy jest program umozliwiający rozmowy telefoniczne między PC a aparatem telefonicznym? Jest coś takiego??? Pozdrawiam
No tak tylko ze ten program jest do rozmowy między dwoma PC (no chyba ze ja nie potrafie z niego zadzwonić :? ). A ja mam pytanie czy jest program umozliwiający rozmowy telefoniczne między PC a aparatem telefonicznym? Jest coś takiego??? Pozdrawiam
wiem ze w windowsie byl telefon (ale w xp chyb ago niema)
UPDATE: Skype 0.91
Skype to darmowy program wykorzystujący sieć P2P do rozmów telefonicznych.
http://mp3.wp.pl/p/programy/opis/431.html
UPDATE: Skype 0.91
Skype to darmowy program wykorzystujący sieć P2P do rozmów telefonicznych.
http://mp3.wp.pl/p/programy/opis/431.html
Strona 1 / 1