Tekken 4
Szanowni Internauci posiadam grę Tekken 4 na Plejstejszyn 2 i związku z tym mam pytanie a mianowicie czy idzię przerobić płytę Tekken 4 z plejstejszyn 2 na PC aby moźna grać na komputerze
PC a jak tak to jakim programem.
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Krzychumag.
Odpowiedzi: 9
ponoć niektórzy odpalali GTA SA kiedy jeszcze wersji na PC nie było. Ale osiągi to ponoć były max 15 klatek na sekunde
ja mialem emulator epxe do ps2 i udalo mi sie udziwo na jakis tam biosach odpalic Mortal Kombat Deady Allience i mialem "az" 5–7 fps na dobrym kompie :)
Damianos:O to źe nie ma emulatora PS2 na którym da się sensownie pograć w jakąś gierkę.
Wszystko.
ale jest PS 1 :) wiec na pewno za 2–3 lata juz będzie :)
O to źe nie ma emulatora PS2 na którym da się sensownie pograć w jakąś gierkę.
Wszystko.
Wszystko.
czterech_:...a autor postu po jego napisaniu umarł na padaczke ze śmiechu.
ludzie,to juz jest nudne.
a cooooo chodziii
...a autor postu po jego napisaniu umarł na padaczke ze śmiechu.
swego czasu pojawily sie emulatory ps2 ale wymagaly kosmicznych kompow a i tak wiekszosc gier nie chodzilo. Oprocz tego ciezko z konfiguracja tegoz emulatora. Oczywiscie pogoogluj moze cos znajdziesz, na innych forach czytalem ze sa takie emulatory i niektorym osobom udalo sie jakies gry odpalic na tym.
krzychumag:Szanowni Internauci posiadam grę Tekken 4 na Plejstejszyn 2 i związku z tym mam pytanie a mianowicie czy idzię przerobić płytę Tekken 4 z plejstejszyn 2 na PC aby moźna grać na komputerze
Krzychumag.
Misłem emulator PSX jedynki i słyszałem, źe trwaja prace nad 2 ... tylko słyszałem
Nie.
W zaden sposob.
W zaden sposob.
Strona 1 / 1