taxi w san andreas
Mam problem z misjami taxi w gta San Andreas, a tylko tego brakuje mi do 100% =]
Wsiadam do taksówki, wciskam 2 i pisze mi "TAXI DRIVER", a na dole "there r no fares near by, keep looking" i jeźdźę tak całe LS, SF i LV i nic. Zatrzymuję się, jadę powoli, nic nie pomaga.
–Gram bez kodów
–przeinstalowałem gta
–próbowałem dać new game(tam teź się nie da)
co robić ? to jest jedyna rzecz jaką mi brakuę do 100% i nie mogę jej zrobić :(
Wsiadam do taksówki, wciskam 2 i pisze mi "TAXI DRIVER", a na dole "there r no fares near by, keep looking" i jeźdźę tak całe LS, SF i LV i nic. Zatrzymuję się, jadę powoli, nic nie pomaga.
–Gram bez kodów
–przeinstalowałem gta
–próbowałem dać new game(tam teź się nie da)
co robić ? to jest jedyna rzecz jaką mi brakuę do 100% i nie mogę jej zrobić :(
Odpowiedzi: 13
albo za duzo ludzi :shock: teraz kazdy sie boi wsiasc do Twojej taksowki :lol:
To dziwne.. jak przechodzę misję innym(na ich save'ach) to wtedy jakoś działają misję taxi, pomimo źe oni mają wersję piracką =/ zabiłem za duźo taxówkarzy czy co ??
tak samo jakby miał złą okropną straszną piracką płytę..
się czytało, się wie, steampowered.com :]
się czytało, się wie, steampowered.com :]
czterech_:e–ę, te zabezpieczenia były w kodzie, specjalny bajer sprawdzał płytę i na jej podstawie wyrzucał krzaczki, jeśli po instalacji pirata wrzuci się oryginalną płytę w napęd to wszystko jest ok :lol:
a jak ktoś miał no–steam i bez płyty(wogóle! bez instalacji)
e–ę, te zabezpieczenia były w kodzie, specjalny bajer sprawdzał płytę i na jej podstawie wyrzucał krzaczki, jeśli po instalacji pirata wrzuci się oryginalną płytę w napęd to wszystko jest ok :lol:
no właśnie.. gdyby nie było steam'a to było by wszystko ok. widocznie tylko dzięki steam ai normalnie pracowało itd. przecieź valve nie wydał versji no steam :shock:
i to na pewno przez steama wyłączało się ai, nie uruchamiały skrypty, znikały postacie i ładowały się randomowe mapy. tym bardziej w crackowanej wersji nonsteam.
to zupełnie inna sytuacja.. tam był steam
zero satysfakcji...
co z tego, źe w grze? nie takie numery valve wycięło piratom w hl2 pzrecieź..
co z tego, źe w grze? nie takie numery valve wycięło piratom w hl2 pzrecieź..
to akurat nie ma nic do rzeczy, bo to nie problem z grą tylko w grze. Ale dla Twojej satyfakcji – tak oryginał
eee co tam za zabezpieczenie :P wszystko sie przejdzie oprocz głupiej taksowki ;]czterech:oO niezłe byłoby to zabezpieczenie swoją drogą
oryginał? na innym forum słyszałem źe to coś z piratem (oO niezłe byłoby to zabezpieczenie swoją drogą)
Powinienes miec na mapie, kolorem niebieskim zaznaczonych potencjalnych klientow. Podjezdzasz do takiego zatrzymujesz sie on wsiada i go zawozisz tam gdzie chce.
Strona 1 / 1