TAPETY

to moze nie jest problem z uzytkowaniem winXP ale pytanie !!!
czy jesli np. zmieniam sobie codziennie tapety w winXP to czy moze one gdzies sie pobocznie odkladaja i pozniej spowalniaja uruchamianie kompa ??? bo tak gdzies slyszalem i nie jestem pewien czy to prawda.
jak tak to w jakim katalogu to sie gromadzi ???

Odpowiedzi: 11

konrad_vme:
run_DNA:
Co do tapet, to jest taki program rotation, w ktorym mozemy ustalic ze np. za kazdym razem kiedy uruchamiamy komputer, tapeta się zmienia.

ale to ani nie zpowalnia komputera, ani nie instaluje spyware, prwada? no chyba, źe spyware jest w instalatorze tego programu :?
.... qrcze, po co robić taki problem :wink:

Ja problemu nie widzę i wycinam się z tego postu :D
tire
Dodano
13.06.2003 17:05:20
krecik:
tire:
Poza tym instalowane tapety mogą i posiadają dodatki w postaci czy to spyware.

Jaja sobie robisz? Od kiedy to obrazki mogą zawierać spyware. Chyba, źe chodzi ci o schematy windows, które mają własnego instalatora.

O to mi chodziło.

Poza tym jaki moźe być obrazek,jak chodzi m.inn.o tapety z animacją 3D.–Nie wygaszacze!!!Czyźbyś nie widział amerykańskich tapet 3D :?:
Postaram się odnaleźć tapetę[y]które juź wpróbowałem z infekcją. :lol: i podać ci linka.
Jak znajdę czas i chęć.......
tire
Dodano
13.06.2003 16:45:50
run_DNA:
Co do tapet, to jest taki program rotation, w ktorym mozemy ustalic ze np. za kazdym razem kiedy uruchamiamy komputer, tapeta się zmienia.

ale to ani nie zpowalnia komputera, ani nie instaluje spyware, prwada? no chyba, źe spyware jest w instalatorze tego programu :?
konrad_vme
Dodano
13.06.2003 15:05:29
run_DNA:

konrad_vme
Dodano
13.06.2003 15:05:29

http://www.rotation.prv.pl
run_DNA
Dodano
13.06.2003 14:59:48
Ja osobiście z instalatorem bmp'eków i jpg'ów się nie spotkałem :).... to na prawdę jest śmieszne... instalator tapety... :)
konrad_vme
Dodano
13.06.2003 14:52:30
krecik:
tire:

Jaja sobie robisz? Od kiedy to obrazki mogą zawierać spyware. Chyba, źe chodzi ci o schematy windows, które mają własnego instalatora.

Tu jednak zgadzam się z tire.
Jeśli się instaluje cokolwiek, moźe być do tego cokolwiek dołączone.

Pozdrawiam
Gagman
Dodano
13.06.2003 10:53:57
krecik:
tire:

Tu jednak zgadzam się z tire.
Jeśli się instaluje cokolwiek, moźe być do tego cokolwiek dołączone.

Pozdrawiam
Gagman
Dodano
13.06.2003 10:53:57
tire:

krecik
Dodano
13.06.2003 00:21:22
Natknąłem się na tapetę z animacją 3D lądownika marsjańskiego z orbitowaniem i lądowaniem.Rzecz niesamowita,ale bardzo zajmująca procesor.
Nie spotkałem się z przypadkiem źeby uzbierane tapety spowalniały komputer.Chyba,źe posiadasz ich kilka GB.......
Poza tym instalowane tapety mogą i posiadają dodatki w postaci czy to spyware.Częściej spotykałem to w wygaszaczach.
Nie zaszkodzi skaning Ad–aware 6.
tire
Dodano
12.06.2003 22:14:52
Tapetki nigdzie się nie gromadzą. Chyba, źe uźywasz jakiegoś programu, który automatycznie zmienia tapety.
krecik
Dodano
11.06.2003 21:40:22
CHIKEN
Dodano:
11.06.2003 21:33:04
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1