Tapety
Kumpel ma problem z tapetami, a ja nie wiem za bardzo co z tym zrobic. Posiada niezla kolekcje, szkoda tylko, ze nie moze ich przegladac. Kiedy probuje otworzyc wyskakuje mu tylko Podglad niedostepny. Wszystkie te tapety byly przegrywane z innego dysku i tylko z nimi sa problemy. Nowo wgrane otwieraja sie bez problemu. Jakies wskazowki ???
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 11
Moim zdaniem albo rzeczywiscie problem tkwi w formacie plikow, ale skopaly sie one przy kopiowaniu.
Zadnym programem, probowal wszystkiego co mial: ACDSEE, Paint, Explorer. Zaden nie otwieral.
DRiVeR:Kumpel ma problem z tapetami, a ja nie wiem za bardzo co z tym zrobic. Posiada niezla kolekcje, szkoda tylko, ze nie moze ich przegladac. Kiedy probuje otworzyc wyskakuje mu tylko Podglad niedostepny. Wszystkie te tapety byly przegrywane z innego dysku i tylko z nimi sa problemy. Nowo wgrane otwieraja sie bez problemu. Jakies wskazowki ???
Pozdrawiam.
Ale zadnym progrmem grficznym nie moźna ich otworzyć, czy tylko "podglądem obrazów i faksów systemu windows", a moźe nie ma tylko miniatur?
Dowiem sie dokladnie, ale wydaje mi sie, ze format tych plikow to nadal JPEG.
Po co ?
Jeźeli to jakiś inny format,to moźna to przekonwertować znowu na jpeg.
Jest kupa programów do tego.
Jeźeli to jakiś inny format,to moźna to przekonwertować znowu na jpeg.
Jest kupa programów do tego.
Calkiem mozliwe, ze to moze byc przyczyna. W takim razie szkoda tego wszystkiego, pozostaje tylko wywalic to do kosza. Dzieki.
Moźe je kiedyś przekonwertował (nawet przypadkiem) i z tąd te problemy.
Mnie kiedyś znajomy dał kilkadziesiąt zdjęć ,tyle źe bawił się nimi w Corelu.
Teź nie chodziły w podglądzie obrazów :D .
Normalne.
Mnie kiedyś znajomy dał kilkadziesiąt zdjęć ,tyle źe bawił się nimi w Corelu.
Teź nie chodziły w podglądzie obrazów :D .
Normalne.
:] no tapety zazwyczaj maja taki format.
A jaki to format pliku ?
Jpeg ?
Moźe inny.
Jpeg ?
Moźe inny.
Tak jak napisalem, otwiera sie normalnie okienko przegladarki w xp i wyskakuje Podglad niedostepny. Tak jakby pliki byly uszkodzone, tylko nie wiem czy do konca tak jest.
Ale nie moźe ich w ogóle otworzyć?? Czy tylko w okienku eksploratora nie ma pliku "thumbnails"?? – czy jakoś tak.
Strona 1 / 1