Tapeta w htmlu....;/

Miałem awarie firewalla...nie zauwaźyłem tego... i przez przypadek weszedłem na strone z której samoistnie ściągneły mi sie jakieś trojany,wirusy itp . Uźyłem do usunięcia tego wszystkiego Ad–Aware SE Personal , avast! Antivirus i Spyboota , kaźdy znalazł coś i usunął , ten ostatni nawet podczas rozruchu . Tylo źe tapeta się zmieniła jeszcze przed czyszczeniem , była w formie reklamy anty spywerowej , w formacie html , teraz spróbowałem ją zmienic normalnie czyli zastąpić inną tapetą a ona nadal siedzi! Usunąłem ją (czyli ten plik .html z hdd ) i teraz mam cały pulpit biały, dalej nie moźna zmienić tapety , ale gdy zamknąłem proces explorer...ukazała sie ta co ma być! po włączeniu znów exploreru pokazała się ta biała.. Co mam teraz zrobić ?

Odpowiedzi: 5

pwl:
Właściwości Ekranu –> Pulpit –> Dostosuj pulpit –> Sieć web. Tam poodznaczaj wszystko.

Nie ma tak łatwo
Lipton: Przejrzyj tematy z tego dzialu z ostatniego tygodnia, beda jesazcze 2 o podobnej tresci jak McScr@by pisze
Bobi
Dodano
20.11.2004 08:33:24
Właściwości Ekranu –> Pulpit –> Dostosuj pulpit –> Sieć web. Tam poodznaczaj wszystko.
pwl
Dodano
20.11.2004 01:28:31
W działe Bezpieczeństwo niedawno były poruszane dwa identyczne topic`i.
McScr@by
Dodano
19.11.2004 23:36:55
Zaraz spróbuje ...
a jeszcze pokaźe jak to wygląda . Gdy Klikne prawym przyciskiem na samą góre przy krawędzi samego monitora ukazjuje mi sie normalne menu a gdy na środek .. takie jak na stronach www.. zobaczcie sami
Lipton
Dodano
19.11.2004 23:08:14
Czy to nie jest przypadkiem wirus skryptowy VBS.Redlof?? :roll:
Polecam przeskanować Bit Defenderem:
http://www.bitdefender.com//bd/site/downloads.php?menu_id=21#

Pozdrawiam :–)
Mrówek
Dodano
19.11.2004 22:59:07
Lipton
Dodano: