tanie linie lotnicze
Witam.
W wakacje mam zamiach wylecieć do znajomych w Holandii, i jak to zawsze bywa muszę sobie wszystko sam zorganizować. Będzie to mój pierwszy lot więc nie bardzo sie orientuję.
Poszykuję tanich linii lotniczych które mogły by mnie zabrać z Warszawy do Amsterdamu(może być ew. najbliższe lotnisko w Niemczech lub Belgii). Lot miałby się odbyć w lipcu na tydzień(gdzieś w granicach 9,10-23,4 lipca, data jest raczej luźna) , dla jednej odoby(wiek 18 lat), w obie strony, klasa ekonomiczna.
Jeśli ktoś miałby dla mnie jakieś info to byłbym wdzięczny :)
Odpowiedzi: 4
wlasnie jesli chodzi o tanie linie lotnicze to jest problem z holandia bo niewiele tych lotow... sky europe likwiduje polaczenia krk-ams... moze trasnavia je uruchomi od listopada... a poza tym tylko wizz lata z ktw do eindhoven...
czyli bieda...
W dobie naprawdę tanich linii lotniczych post aż szczypie w oczy przecież reklamy easyjet wizzair centralwings raynair i wiele innych są dosłownie wszędzie. Tak pozatym to np. klm czy lot wcale nie sa takie drogie.
Owszem szukałem na googlach ale tam jedyne co znajduje to LOT, KLM lub linie bez połączenia z Amsterdamem.
ekhm, nie zamierzam zabierać z powrotem niczego prócz pamiątek ;>
Rozumiem, że jeszcze nie latałeś itd. ale to nie wpływa chyba na upośledzenie umiejętności korzystania z Googli? Znajdziesz tam to co Cię interesuje, wystarczyło wpisać choćby "warszawa amsterdam" i jest.
Jeżeli chodzi o latanie tanimi liniami to miałem przyjemność korzystać z Centralwings lecąc z Krakowa do Bolonii. Niestety z tego co widzę, ten przewoźnik nie lata do Holandii.
P.S. Przywozisz coś od pomarańczowych? ;]
Strona 1 / 1