Takźe problemy z grafiką...HELP!!!!
Witam!
Na początku opisze jak to sie stało...
Wczoraj wieczorkiem chciałem sobie ściągnąć z Kazzy program eJay 4.0 Dance. Poszukałem znalazłem i zacząłem ściągać. Zapościłem to na noc. Wyłączyłem monitor (no bo po co ma się świecić). Rano wstaje komp wyłączony. Pomyslałem, źe to brat sprawdził czy się ściągneło i wyłączył. OK. Włączam komputer, robi wszystkie testy post itp. ładuje XP'ka i nagle szybko mi przeleciał blue screan (nawet niezązylem przeczytać jaki bo trwało to ok. 1 s!!) i sie sam zrestartował. I tak kilka razy. Wszedłem w tryb awaryjny odinstalowywałem karte zmieniałem rozdzielczość itp. Robiłem chyba wszystko oprócz formatowania (nawet przywracałem system).
Niewiem co sie stało.
Mój komp:
AMD Duron 800; Msi MS6340 i 128 ram pc100 w 2 kościach ; Dream GeForce 2 MX400 64 MB bez TV–Outu ; Samsung Sv2044 (20,4 GB); Cd–rom Toschiba 40x ; SB Live 1024 ; Monitor to Philips 105s;
Uźywam Windy XP Profesional v.Korporacyjna :wink:
Bardzo prosze o PomoC!!! :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam
adi
Na początku opisze jak to sie stało...
Wczoraj wieczorkiem chciałem sobie ściągnąć z Kazzy program eJay 4.0 Dance. Poszukałem znalazłem i zacząłem ściągać. Zapościłem to na noc. Wyłączyłem monitor (no bo po co ma się świecić). Rano wstaje komp wyłączony. Pomyslałem, źe to brat sprawdził czy się ściągneło i wyłączył. OK. Włączam komputer, robi wszystkie testy post itp. ładuje XP'ka i nagle szybko mi przeleciał blue screan (nawet niezązylem przeczytać jaki bo trwało to ok. 1 s!!) i sie sam zrestartował. I tak kilka razy. Wszedłem w tryb awaryjny odinstalowywałem karte zmieniałem rozdzielczość itp. Robiłem chyba wszystko oprócz formatowania (nawet przywracałem system).
Niewiem co sie stało.
Mój komp:
AMD Duron 800; Msi MS6340 i 128 ram pc100 w 2 kościach ; Dream GeForce 2 MX400 64 MB bez TV–Outu ; Samsung Sv2044 (20,4 GB); Cd–rom Toschiba 40x ; SB Live 1024 ; Monitor to Philips 105s;
Uźywam Windy XP Profesional v.Korporacyjna :wink:
Bardzo prosze o PomoC!!! :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam
adi
Odpowiedzi: 5
No pewnie źe chodzi.... 8) :lol:
adi_2:Moźe karta sie przegrzała?? :cry:
A wiatraczek chodzi ?
Dzięki za rady! Co prawda nic to niedało ale i tak dzięki wielkie! Jutro ide do servisu oddać karte. A jak wsadziłem starą karte jeszcze na PCI to wszystko chodziło. :? Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!
Zapomniałem dodać źe chodzi tylko w trybie awaryjnym i po zdeinstalowaniu karty da sie raz włączyć w trybie normalnym....Moźe karta sie przegrzała?? :cry:
Albo formatuj partycję systemową.
Strona 1 / 1