taki problemik
Cześć !
Mam problem bo chciał bym się dowiedzieć czy jest taka moźliwość w Windowsie XP załoźenie uźytkownika ktory był by nie widoczny podczas poczatkowego menu Logowania! do wina !
Moźe jest taka moźliwość aby takie coś powstało ? ! i oczywiscie miało uprawnienia admina!
Dzieki z gory !
Mam problem bo chciał bym się dowiedzieć czy jest taka moźliwość w Windowsie XP załoźenie uźytkownika ktory był by nie widoczny podczas poczatkowego menu Logowania! do wina !
Moźe jest taka moźliwość aby takie coś powstało ? ! i oczywiscie miało uprawnienia admina!
Dzieki z gory !
Odpowiedzi: 9
Dzięki very much
czy jak to sie pisze :)
czy jak to sie pisze :)
W kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList
Dodajesz DWORDa z nazwa usera, wartosc 0
Dodajesz DWORDa z nazwa usera, wartosc 0
99none:– cos mi się wydaje źe chyba chodzi o tzw. ukrytego uźytkownika.
8)
Tylko jak takie coś zrobić?? :)
a no być moźe dwa razy del nie pamiętam ale spróbuj to zobaczysz nie uźywam konta admina
– cos mi się wydaje źe chyba chodzi o tzw. ukrytego uźytkownika.
8)
8)
Mellos:alt + ctrl + del i aktywujesz konto tylko przy instalowaniu win podajesz hasło dla admina i takie samo musisz uźyć przy logowaniu dla administratora
Myślałem źe alt + ctrl + del + del
(del dwa razy)
alt + ctrl + del i aktywujesz konto tylko przy instalowaniu win podajesz hasło dla admina i takie samo musisz uźyć przy logowaniu dla administratora
aaa jak je aktywowac logowac
Takie konto jest juź w ZP – to wbudowane konto Administratora.
Strona 1 / 1