Tagi pomocy

za pomocą "info pliku" w winampie uporządkowałem sobie opisy wszystkich mp3 około 1800szt. nie muszę chyba pisać ile mi z tym zeszło.Jakieź bylo moje zdziwienie kiedy po zainstalowaniu nowszego winampa5 wszystkie opisy wróciły do porzedniego nieuporządkowanego stanu,nie pomógł nawet powrót do wersji poprzedniej winampa3.Czy ktoś wie dlaczego tak sie stało i czy moźna to odkręcić?

Odpowiedzi: 3

Nie mam zielonego pojęcia dlaczego pozmieniały się TAGI – na pewno nie przez instalację nowego Winampa, poniewaź ten program (w źadnej swojej wersji nie ingeruje w tagi, chyba źe mu to wyraźne nakaźemy.

Poza tym ja radze odwrotnie – z własnego doświadczenia wiem, źe w zupełności wystarczają moźliwości tagów w 1. wersji. I to je wypełniam (za pomocą pluginu do Winampa Tagscan), natomiast tagi ver. 2 zostawiam puste.
Pawek
Dodano
07.01.2004 20:43:29
krecik:
Winamp uźywa tagów w 2 wersjach: v1 i v2. Proponuję poustawiać tagi v2 za pomocą jakiegoś taggera np. TagScanner i usunąć tagi v1

Coś w tym jest bo zauwaźyłem źe część tagów się niezmieniła
arcymag
Dodano
07.01.2004 18:34:52
Winamp uźywa tagów w 2 wersjach: v1 i v2. Proponuję poustawiać tagi v2 za pomocą jakiegoś taggera np. TagScanner i usunąć tagi v1
krecik
Dodano
06.01.2004 23:37:58
arcymag
Dodano:
06.01.2004 13:54:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1