Tagger mp3
JOŁ!!!
WIELKA PROSBA !!!
Napiszcie jaki jest dobry tagger do mp3 (program do zmieniania ID w mp3)
Ja juz kilka wyprobowalem i nadal nie znalazlem takiego ktory by mnie zadowolił.
Najblizej tego był MP3 FILE EDITOR ver. 5 (beta 8)ale ten z kolei to shareware 15 dniowe, a cracka/seriala nigdzie nie ma...
WIELKA PROSBA !!!
Napiszcie jaki jest dobry tagger do mp3 (program do zmieniania ID w mp3)
Ja juz kilka wyprobowalem i nadal nie znalazlem takiego ktory by mnie zadowolił.
Najblizej tego był MP3 FILE EDITOR ver. 5 (beta 8)ale ten z kolei to shareware 15 dniowe, a cracka/seriala nigdzie nie ma...
Odpowiedzi: 5
Dzieki Panie Sędzio za plik, doszedł, jeszcze nie sprawdzałem, zrobie reinstalke windowsa i sprawdze. Jeszcze raz dzieki
The_judge byłbym bardzo wdzieczny Adamusss2001@poczta.onet.pl
SLAY3R juz ten program miałem, nie przypadł mi bardzo do gustu, bo nie ma w nim mozliwosci kopiowania z id1 do id2 i odwrotnie...
Dzieki za pomoc
SLAY3R juz ten program miałem, nie przypadł mi bardzo do gustu, bo nie ma w nim mozliwosci kopiowania z id1 do id2 i odwrotnie...
Dzieki za pomoc
Ja posiadam i czasami uźywam program tag scanner. Całkiem fajny i prosty w obsłudze, całość spakowane 580 kb.
Właśnie wrzuciłem to na swoje konto www. Ściągniesz klikając tutaj
Ja posiadam i czasami uźywam program tag scanner. Całkiem fajny i prosty w obsłudze, całość spakowane 580 kb.
mam na cd program Tagger MP, nie wiem czy jest dobry bo nigdy nie korzystalem z niego, jak chcesz to moge ci go zapodac na mejla, wazy 175kb (po spakowaniu)
Strona 1 / 1