SZYBSZE ODPALANIE XP
:idea: Co zrobić źeby XP szybciej się włączał i wyłączał????
Odpowiedzi: 7
Niebyłbym taki pewny, źe on przyśpiesza. Mi on nic nie pomógł, a u mojego kumpla zamulił butowanie totalnie, a pozatym ładną kaszanę mu zrobił w systemie.loju:Uruchamianie systemu przyspiesza microsoftowy programik
bootvis
Luke05 – do takich komunikatów jak wyźej,słuźy bardzo dobrze PW [czyli Prywatna Wiadomość].Inaczej z Forum zrobi się śmietnik.
Proszę na przyszłość to stosować. :!:
Pozdrawiam. 8)
Proszę na przyszłość to stosować. :!:
Pozdrawiam. 8)
Arek17::idea: Co zrobić źeby XP szybciej się włączał i wyłączał????
Czesc , To co w końcu zrobiłes , mam taki sam problem . Wejdz na mój topic http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6269
sprawdz zworki na CD I HDD aby spinka master z tasmy byla zgodna z master na zworce z napedu i osobno cd a osobno hdd i nie baw sie w zadne gowniane botvisy :)pozdroArek17::idea: Co zrobić źeby XP szybciej się włączał i wyłączał????
sprawdz zworki na CD I HDD aby spinka master z tasmy byla zgodna z master na zworce z napedu i osobno cd a osobno hdd i nie baw sie w zadne gowniane botvisy :)pozdroArek17::idea: Co zrobić źeby XP szybciej się włączał i wyłączał????
Załamać się moźna... :idea:
No i co mamy teraz sobie wywróźyć info o Twoim kompie, wysił się człowieku, wiesz jakiego masz kompa co wchodzi w jego skład, procesor, ram, płyta, grafika, dysk, ile partycji, wielkość partycji, ile programów, ile się włącza a ile wyłącza, ile czasu masz system itp. itd...
No i co mamy teraz sobie wywróźyć info o Twoim kompie, wysił się człowieku, wiesz jakiego masz kompa co wchodzi w jego skład, procesor, ram, płyta, grafika, dysk, ile partycji, wielkość partycji, ile programów, ile się włącza a ile wyłącza, ile czasu masz system itp. itd...
Uruchamianie systemu przyspiesza microsoftowy programik
bootvis:
ftp://zebulon–fr.com/BootVis–Tool.exe
bootvis:
ftp://zebulon–fr.com/BootVis–Tool.exe
Strona 1 / 1