Szybsze doświeźenie

Witam. Jestem w sieci LAN, strasznie długo trwa oświeźenie listu komputerów, które śa w sieci, jest na to jakiś spoób, mam windows xp:)

Odpowiedzi: 9

EL NINO:
wpisz "zaplanowane and zadania". Mozesz rowniez zaznaczyc dzial Sieci oraz odwrotne sortowanie wynikow.

No i o to chodziło – dzięki wielkie!

EL NINO:
P.S. Umiejetnosc poslugiwania sie takim tworem jakim jest FORUM, nie polega tylko na napisaniu nowego posta/tematu ale i na zdolnosci odszukiwania rozwiazan w jego zasobach archiwalnych.

Podzielam Twoje zdanie, ale tego teź trza się jakoś nauczyć – stąd mój podpis u dołu :wink: .
Jeśli raz się czegoś nauczę to raczej juź więcej nie pytam.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
dziobołek
Dodano
04.10.2004 20:46:08
dziobołek:
Moźe się czepiam, ale moźe by tak jak dla laika (nie kaźdy jest specem) konkretnie coś wskazać w rejestrze. (...) więc będę dźwięczny :wink: za konkretną poradę.
Moze i sie czepiasz :wink: , ale nie mam zamiaru n–ty raz wskazywac miejsca w rejestrze skad nalezy usunac konkretne wartosci/wpisy. Dlatego tez na koncu wczesniejszego posta napisalem: "Znajdziesz przez "Szukaj"".
Nie wierzysz ? Kliknij http://www.centrumxp.pl/forum/search.php i wpisz "zaplanowane and zadania". Mozesz rowniez zaznaczyc dzial Sieci oraz odwrotne sortowanie wynikow.

P.S. Umiejetnosc poslugiwania sie takim tworem jakim jest FORUM, nie polega tylko na napisaniu nowego posta/tematu ale i na zdolnosci odszukiwania rozwiazan w jego zasobach archiwalnych.
EL NINO
Dodano
03.10.2004 17:47:41
EL NINO:
ripley:
strasznie długo trwa oświeźenie listu komputerów, które śa w sieci
Przede wszystkim ile tych kompow jest ? Siec domowa ? Osiedlowa ?

Przegladanie otoczenia przyspiesza nieco usuniecie dwoch wpisow z rejsteru – "zaplanowane zadania" i "drukarki". Znajdziesz przez "Szukaj". Ponadto pomaga rowniez wylaczenie wyszukiwania udostepnionych folderow i drukarek.

Moźe się czepiam, ale moźe by tak jak dla laika (nie kaźdy jest specem) konkretnie coś wskazać w rejestrze. Bo takie sobie grzebanie w rejestrze na "chybił–trafił"=""BUM!!!", czyź nie?
Jako źe temat teź mnie interesi i nie chcę go dublować nowym topickiem (jak to czyni tu sporo userów :? ) więc będę dźwięczny :wink: za konkretną poradę.
dziobołek
Dodano
03.10.2004 10:28:25
EL NINO:
ripley:

Przegladanie otoczenia przyspiesza nieco usuniecie dwoch wpisow z rejsteru – "zaplanowane zadania" i "drukarki". Znajdziesz przez "Szukaj". Ponadto pomaga rowniez wylaczenie wyszukiwania udostepnionych folderow i drukarek.

Moźe się czepiam, ale moźe by tak jak dla laika (nie kaźdy jest specem) konkretnie coś wskazać w rejestrze. Bo takie sobie grzebanie w rejestrze na "chybił–trafił"=""BUM!!!", czyź nie?
Jako źe temat teź mnie interesi i nie chcę go dublować nowym topickiem (jak to czyni tu sporo userów :? ) więc będę dźwięczny :wink: za konkretną poradę.
dziobołek
Dodano
03.10.2004 10:28:25
ripley:

EL NINO
Dodano
24.09.2004 23:20:13
a pozostałe kompy?
Szymon Grabiński
Dodano
24.09.2004 22:18:47
windows xp, jak miałem 98 to szybciej było odświeźenie, a gdy przesiadłęm sie na Xp, to zgroza:( moze trzeba zainstalować jakies protokoły
ripley
Dodano
24.09.2004 15:27:48
windows xp, jak miałem 98 to szybciej było odświeźenie, a gdy przesiadłęm sie na Xp, to zgroza:( moze trzeba zainstalować jakies protokoły
ripley
Dodano
24.09.2004 15:27:48
a jaki system jest w sieci? byc moze cos da dopisanie kompow do listy lmhosta (konfiguracja wins).
Szymon Grabiński
Dodano
24.09.2004 15:24:36
ripley
Dodano:
24.09.2004 15:20:00
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1