szybkosc
gru pod xp chodza duzo wolniej niz pod win98 mam rive tnt 16 p350
128ram
128ram
Odpowiedzi: 9
heheh....128 sorry hehehe :D
fakt.ja mam 64 ddr i smiga piknie ole :D
CO WY ZA PIERDOŁY SADZICIE MI NA 128 RAMU NA STARCIE ZOSTAWAŁO POLAD 64 MEGA ! WIEC LEPIEJ ZMIENCIE SWOJE WERSJE XP MADE IN NOWA KUZNIA NA XP PROFESSIONALL
XP PRZYNAJMNIEJ PROFESSIONAL NAJLEPIEJ OBCHODZI SIĘ Z RAMOLCEM
CO WY ZA PIERDOŁY SADZICIE MI NA 128 RAMU NA STARCIE ZOSTAWAŁO POLAD 64 MEGA ! WIEC LEPIEJ ZMIENCIE SWOJE WERSJE XP MADE IN NOWA KUZNIA NA XP PROFESSIONALL
Dokladnie... albo poczekaj jeszcze troszeczke bo na pewno stanieje.... :wink:
128 mb to zdecydowanie za malo jak na xp rozsadne minimum to 256 a plynna praca to od 400 wzwyz
najprostsze rozwiazanie dokup 128 obecnie kosztuje 89 zl
najprostsze rozwiazanie dokup 128 obecnie kosztuje 89 zl
u mnie xp smiga duzo szybciej.... jak sie wylaczy wiekszosc bajerow i dobrze skonfiguruje to smiga to ladnie... tylko ze wymaga pewnej ilosci ramu...
U mnie sytuacja jest odwrotna. Na winie 98,Me giery chodzily wolniej [ciely sie] albo czasami mnie z nich wywalalo.
Na WinieXP gierki chodza troche szybciej i jeszcze nigdy mnie z zadnej nie wywalilo :!:
Na WinieXP gierki chodza troche szybciej i jeszcze nigdy mnie z zadnej nie wywalilo :!:
Podkrecilem se proca i szybciej smiga !
hehe najlepsza konfiguracja to 512 MB ram
i szyna danych na 133 Mhz ! procesor, ja mam Balerona 566Mhz/66Mhz
ale podkrecilem 706Mhz/88Mhz i naprawde jestem zaskoczony wynikiem, uruchamia sie zdecydowanie szybciej A GTA III nawet mi nie skacze ! ( no moze jak jest duzo ludzi to kuleje ale tak jest git)
Wiec szyna danych minimum 100
i ramu 242 ! min 198 !
Pozdrawiam
Visa
hehe najlepsza konfiguracja to 512 MB ram
i szyna danych na 133 Mhz ! procesor, ja mam Balerona 566Mhz/66Mhz
ale podkrecilem 706Mhz/88Mhz i naprawde jestem zaskoczony wynikiem, uruchamia sie zdecydowanie szybciej A GTA III nawet mi nie skacze ! ( no moze jak jest duzo ludzi to kuleje ale tak jest git)
Wiec szyna danych minimum 100
i ramu 242 ! min 198 !
Pozdrawiam
Visa
Strona 1 / 1