szybkosc polaczen z netem na modemie Zoltrix Scorpius
mam modem Zoltrix Scorpius i lacze sie z netem z predkoscia 32 – 36 kB jak mialem win me laczylem sie z 44 – 48 Co mam zrobic Sterownik to : GENERIC soft k56
Odpowiedzi: 5
Pod wszystkimi innymi Windowsami było ok – połączenie o prędkości 56k, a pod XP kaszana – 38–42k. Xp nie chce przyjąć źadnych innych sterów. I łączę sie teraz z internetem tak jakbym miał modem 33,6...... padaka...
heh tylko na razie (z tego co sie orientuje to) Ci to nic nie da, bo zaden polski operator nie obsuguje tego standartu. A zmiany na lepsze, to oprocz zawiaszania poloczen (nieobsugiwane) – zwiekszenie transferu wysylania do 40kb/sec (czego w rzeczywistosci rowniez nie zaobserwujesz)
pozdroofki
pozdroofki
ni ma jak v92 :–)
Ja wlasnie mam Scorpiusa i predkosc przy laczeniu (DIALOG)jest 54,6 kb/s . Problem twoj tkwi w tym ze TELEPIES posiada lacza które nie obsłyguja protokołu transmisji v90 jak w przypadku dialogu w którym mam bez zednych dopalaczy transfer non stop 5,8 Kg.:)
ja mialem to samo, tylko wtedy, kiedy zmienilem z Dialogu na TePse :D , ale sproboj tego : http://www.winxp.pl/art/internet_optym.html
pozdroofki
pozdroofki
Strona 1 / 1