Szybkość komputera
Co trzeba wyłączyć, włączyć, pobrać czy coś źeby moźna było przyśpieszyć komputer??
Odpowiedzi: 9
EL NINO:A co Ty myslisz.
EL co Ty tak retorycznie pytasz ? :mrgreen:
EL NINO:gusioo ledwo okno na sekunde otworzyl zeby peta uploadowac na podworko, a tu mu kompa z monitorem i drukarka wsyslo.
Dzietam drukarki nie mam, a pety to w kibelku maczam.
EL NINO:To chyba byla nawet trzecia predkosc kosmiczna, a nie marne przyspieszenie ziemskie :P .
Czwarta, kurna bo mój piard to był ;)
EL NINO:P.S. Chyba ze po TG jaka Czarna dziura lata :mrgreen: .
Dzietam Rebego nie spotkałem :lol:
No to pętla się zamknęła :
EL NINO:Zeby przyspieszyc kompa do 9,81 m/sek2 wystarczy okno otworzyc :mrgreen: .
Tylko źe ja mieszkam na 3 piętrze a nie na parterze. No chyba źe ktoś zrobi akcje taką jaka była w Mission Impossyble. Zjedzie na linie, nic nie bedzie moglo dotknac ziemi a na koniec nóź wbije sie w biurko. No ale po co komu taki złom.
A co Ty myslisz. gusioo ledwo okno na sekunde otworzyl zeby peta uploadowac na podworko, a tu mu kompa z monitorem i drukarka wsyslo. To chyba byla nawet trzecia predkosc kosmiczna, a nie marne przyspieszenie ziemskie :P .Żółty::shock: I takie przyspieszenie mają ??
P.S. Chyba ze po TG jaka Czarna dziura lata :mrgreen: .
mettal:Nie, złodzieje sa tacy szybcy :mrgreen:
:shock: I takie przyspieszenie mają ?? Jeszcze z komputerem pod pachą ?? To są kurna lepsze od Bena Johnsona na koksie :lol:
Żółty:
Mówisz, źe w Tarnowskich Górach takie wichry są...
Nie, złodzieje sa tacy szybcy :mrgreen:
EL NINO:Zeby przyspieszyc kompa do 9,81 m/sek2 wystarczy okno otworzyc :mrgreen: .
Mówisz, źe w Tarnowskich Górach takie wichry są, źe wywiewa komputery po otwarciu okna ?? :lol:
Zeby przyspieszyc kompa do 9,81 m/sek2 wystarczy okno otworzyc :mrgreen: .
szybki:Co trzeba wyłączyć, włączyć, pobrać czy coś źeby moźna było przyśpieszyć komputer??
Kupić nowy – bardziej wydajny.
Po to by doczekać isę odpowiedzi naleźy zadawać pytania w sposób je umozliwiający.
Strona 1 / 1