Szybkie zabezpieczanie pulpitu

Szybkie zabezpieczanie pulpitu - robi się poprzec jedoczesne wciśnięcie klawisza z windowsem i klawisza R, no i tak sobie dwa razy machnąłem i teraz jak mi się załaduje wszystko na ekranie, to dwa razy znika obraz,robi się czarny ekran i potem dopiero powraca wyświetlany obraz. Dzieje się to po włączeniu kompa. Proszę o pomoc jak to usunc by było jak kiedyś - a było fajnie bo normalnie.

Odpowiedzi: 3

Wygląda na to, że miałeś skojarzony skrót Win+R z jakąś funkcją w sofcie karty graficznej. Proponuję wyłączyć hotkeys w panelu sterowania kartą, jeśli jest oczywiście załączona ta funkcja domyślnie.
Endrju
Dodano
28.01.2008 09:00:12
Witam , sam sobie odpowiedziałem, i przekazuję informację dla zainteresowanych; należy: 1. odinstalować kartę graficzną, 2. należy wyłączyć komputer, 3. należy włączyć komputer, 4. należy wgrać kartę i sterowniki karty graficznej z cd zawierającej sterowniki 5. należy wyłączyć komputer 6. należy włączyć komputer 7. NALEŻY SIĘ CIESZYĆ USUNIĘCIEM DEFEKTU Pozdrawiam
PrzemekB
Dodano
25.01.2008 22:39:14
1. To nie kombinacja WinKey+R, a WinKey+L 2. IMHO przyczyna jest inna. Jaka, póki co nie wiem.
Endrju
Dodano
07.01.2008 09:00:38
  • PrzemekB 12.01.2008 23:28:52

[quote=Endrju]1. To nie kombinacja WinKey+R, a WinKey+L 2. IMHO przyczyna jest inna. Jaka, póki co nie wiem.[/quote] Ale pojawiło się po zrobieniu tej kombinacji... Przemek

PrzemekB
Dodano:
04.01.2008 21:30:39
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1