szybkie przełączanie uźytkowników
funkcja nie działa od jakiegoś czasu, i nie moźna jej włączyć
Odpowiedzi: 17
Prosze, aczkolwiek dalej dotarles juz samodzielnie. RPC ustawiles oczywiscie na "automat" ? "Zgodnosc szybkiego przelaczania..." ustaw tak jak byc powinna ustawiona – na tryb manualny.
Witam, tak właśnie zrobiłem. Zablokowana była usługa – zdalne wykonywanie procedur. Teraz wszystko jest ok. Dziękuje za skluteczną pomoc.
Witam, tak właśnie zrobiłem. Zablokowana była usługa – zdalne wykonywanie procedur. Teraz wszystko jest ok. Dziękuje za skluteczną pomoc.
To komunikat o bledzie startu uslugi. Prawda ?
Wejdz ponownie do uslug, otworz usluge "Zgodnosc szybkiego ..." i zerknij do zakladki Zaleznosci. Powinienes w niej znalezc nazwe uslugi od ktorej ona jest zalezna – Uslugi terminalowe. Sprawdz czy w/w ustawiona jest na start manualny, uruchom ja.
Wejdz ponownie do uslug, otworz usluge "Zgodnosc szybkiego ..." i zerknij do zakladki Zaleznosci. Powinienes w niej znalezc nazwe uslugi od ktorej ona jest zalezna – Uslugi terminalowe. Sprawdz czy w/w ustawiona jest na start manualny, uruchom ja.
dzięki za cierpliwość ale mimo twoich zaleceń i ustawieniu na automat wyświetla się komunikat o błędzie 1068.
Czyli linka nie widziales, a pretensje miales ?
W tamtym temacie mowa jest o "usludze". Pomoc systemowa pokazuje/wyjasnia w jaki sposob mozna skorzystac z funkcji "uslug".
Na skroty – w Uruchom wpisz "services.msc" i szukaj uslug o ktorych mowa. Znajdziesz, wlacz i ustaw na "automat".
W tamtym temacie mowa jest o "usludze". Pomoc systemowa pokazuje/wyjasnia w jaki sposob mozna skorzystac z funkcji "uslug".
Na skroty – w Uruchom wpisz "services.msc" i szukaj uslug o ktorych mowa. Znajdziesz, wlacz i ustaw na "automat".
Zgodność szybkiego przełączania uźytkowników. gdzie jest ta funkcja ?
andy, czy widzisz w drugim moim poscie link do innego tematu ? Przygladnij sie dokladniej i kliknij na niego.
pisałem źadnej reakcji komputera funkcja nie daje się zaznaczyć nic sie nie zmienia, a działało .
:?: To juź wiemy. Czy dostosowałeś się do rady z postu EL NINO?
przy próbie zmiany uźytkownika nic się nie zmienia
Rzecz jasna wcale nie czytałeś podlinkowanego tematu? No bo po co, nie?
jeśli nie chcesz mi pomóc to nie pisz ok.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=19028
nie moźna zaznaczyć tej funkcji
Na poczatek otworz systemowa pomoc, wpisz "Włączanie lub wyłączanie szybkiego przełączania uźytkowników" i sprawdz czy probujesz to zrobic wlasciwie.
Na poczatek otworz systemowa pomoc, wpisz "Włączanie lub wyłączanie szybkiego przełączania uźytkowników" i sprawdz czy probujesz to zrobic wlasciwie.
Strona 1 / 1