Szukam wiedzy !!!
Witajcie ! czy znacie jakieś ciekawe stronki z których moźna by zaczeronąć trochę wiedzy komputerowej.Nie chodzi tu o ogólną obsługę jakiegoś systemu czy oprogramowania.Artykuł Sebastiana Szaniawskiego w Dobrych Programach, BIOS–interpretujemy jego elementy chciałbym postawić za wzór.Przejźyście,konkretnie wjaśnione co z czym , po co i dlaczego.moźe ktoś gdzieś napisał w podobny sposób np. o rejestrze czy o plikach systemowych ,za co odpowiadają jedne pliki ,a za co drugie , co to są .exe czy .dll itd..itd...Czytając Wasze posty jestem :oops: –jestem zielony i sądze źe takich jak ja jest wielu.WALCZCIE Z CIEMNOTĄ –PRZYSYŁAJCIE LINKI ,no dobra juź kończe.Pozdrowionka dla wszystkich !
Odpowiedzi: 1
No to moźe zacznę...
Na przytoczonym forum Dobreprogramy.com jest dział Sprawdzone porady. Mógłbyś tam zacząć.
Równieź moźesz przyswoić sobie wiedzę zawartą na serwisie CentrumXP. Ciekawym serwisem jest takźe Infojama. Myślę, źe ten topic to dobre miejsce na wymianę doświadczeń odnośnie takich miejsc. :)
Na przytoczonym forum Dobreprogramy.com jest dział Sprawdzone porady. Mógłbyś tam zacząć.
Równieź moźesz przyswoić sobie wiedzę zawartą na serwisie CentrumXP. Ciekawym serwisem jest takźe Infojama. Myślę, źe ten topic to dobre miejsce na wymianę doświadczeń odnośnie takich miejsc. :)
Strona 1 / 1