Szukam Programu
Szukam programiku, który zrestartuje mi kompa, w momencie, zerwane zostanie połączenie z internetem
Odpowiedzi: 11
fidelio:Tomekk, nie uwaźasz, ze to ciut nierozsądne tak wykańczac kompa, ze juź o rachunkach za energie nie wspomne??? :?:
Czy ja wiem.
Jakoś takoś leci.
Cały czas coś ściągam (dema oczywiście 8) )
Tomekk, nie uwaźasz, ze to ciut nierozsądne tak wykańczac kompa, ze juź o rachunkach za energie nie wspomne??? :?:
Mój komp teź chodzi NON–STOP – 24h przez 7 dni w tygodniu.
Restartuje go tylko w wypadku (właśnie) zmiany sterowników, lub jak jakieś aplikacje tego potrzebują.
Nie pamiętam, źeby ostatnio komp stał wyłączony – no chyba wtedy jak zmieniałem procka i całą reszte :wink:
Restartuje go tylko w wypadku (właśnie) zmiany sterowników, lub jak jakieś aplikacje tego potrzebują.
Nie pamiętam, źeby ostatnio komp stał wyłączony – no chyba wtedy jak zmieniałem procka i całą reszte :wink:
Pawek.. Ze jak?????????????????? :?: :?: Miesiąc kumple kompa nie wyłacza??? To juz cbhyba pod.łaczył go do swojego ciała, zeby ciagnac energie(MATRIX :wink: :idea: :?: ), bo z kontaktu juz dawno mu by sie rozpieprzyło...
panel:Mam neostrade i modem Sagem na USB. Gdy uruchamiam eMule to po pewnym czasie połązcenie do netu sie wiesza. Wiesza sie tak bardzo, źe programy, które domyślnie mają wznawiać połązcenie nie radzą sobie. A poniewaźjade do domu na ponad 2 tygodnie chciałem zostawić tu eMule, źeby zassała co nie co.
Jesteś pewny, ze to eMule tak Ci wiesza to połączenie z netem? I na jak długo taki restart pomaga?
Sam eMule teź ma opcję "podłączenia do serweru po rozłączeniu"...
Pozdrawiam
BTW: U mnie teź laptop często chodzi po tydzień bez restartu – nie zawsze go ze sobą zabieram z domu :mrgreen:
Pawek:
Mój kumpel nie wyłacza kompa juz od miesiąca i wszystko chodzi. Zapewnie niedługo bedzie musiał go restartnąć, bo chce zmienic sterowniki do swojej karty (z resztą ja mu to poradziłem).
Dobry jest pozdrów go odemnie
:D
Konradziu::shock: Stary jesli chcesz zostawic włączonego kompa na 2 tygodnie to niewiem chyba po powrocie zastaniesz kupke pyłu w miejscu gdzie stał. :wink:
Pez przesady, Konradziu. Mój kumpel nie wyłacza kompa juz od miesiąca i wszystko chodzi. Zapewnie niedługo bedzie musiał go restartnąć, bo chce zmienic sterowniki do swojej karty (z resztą ja mu to poradziłem).
:shock: Stary jesli chcesz zostawic włączonego kompa na 2 tygodnie to niewiem chyba po powrocie zastaniesz kupke pyłu w miejscu gdzie stał. :wink:
Lipton:Panel szuka programu który mu zresetuje kompa gdy zostanie zerwane połączenie z netem . Tylko poco coś takiego , no i do czego to moźe sie przydać ?
Dokładnie o taki programik mi chodzi.
Mam neostrade i modem Sagem na USB. Gdy uruchamiam eMule to po pewnym czasie połązcenie do netu sie wiesza. Wiesza sie tak bardzo, źe programy, które domyślnie mają wznawiać połązcenie nie radzą sobie. A poniewaźjade do domu na ponad 2 tygodnie chciałem zostawić tu eMule, źeby zassała co nie co.
Panel szuka programu który mu zresetuje kompa gdy zostanie zerwane połączenie z netem . Tylko poco coś takiego , no i do czego to moźe sie przydać ?
co?? jeszcze raz.Napisz dokładnie o co ci chodzi!
Strona 1 / 1