Szukam programu
Szukam dobrego programu do ściągania całych stron internetowych, by przeglądać je off line.
Co polecacie :?:
Co polecacie :?:
Odpowiedzi: 4
Mam Offline explorer enterprise i jestem bardzo zadowolony, bo doskonale radzi sobie z kaźdym protokołem tekstowym (php, asp, *html...) i kaźdym dodatkiem (js, exe, zip ...) Równieź doskonale konwertuje wszystkie linki jeśli ktoś chce sobie wyexportować ściągnięte dane z serwera do czystego HTML.
Posiada wbudowany server HTTP pracujący na porcie 800 – słuźy od do lokalnego/zdalnego przeglądania wszystkich (nie)ściągniętych projektów
Nigdy nie trafiłem na stronę z którą miałby problem... no poza jedym niemieckim servisem PHP o programowaniu w VisualBasic... strasznie duźo katalogów kilkakrotnie zagnieźdźonych
Posiada wbudowany server HTTP pracujący na porcie 800 – słuźy od do lokalnego/zdalnego przeglądania wszystkich (nie)ściągniętych projektów
Nigdy nie trafiłem na stronę z którą miałby problem... no poza jedym niemieckim servisem PHP o programowaniu w VisualBasic... strasznie duźo katalogów kilkakrotnie zagnieźdźonych
Offline Commander.
:D Dzięki :D
Teleport Pro
Offline Explorer Pro
Offline Explorer Pro
Strona 1 / 1