Szukam programu: MAGAZYN
Szukam darmowego programu ktory obslugiwalby magazyn, dobrze by bylo jak mialby wbudowana mozliwosc drukowania remanentow i cennikow. Chodzi mi aby byl to program darmowy!! Teraz mam subiekt 4 DOS i on nie zawsze chodiz na XP i moj tato porposil mnei abym poszukal mu ajkiiegos magazynu a jezeli sie nei znajdzie to bedzie musial kupic jakis programik;/ A i jeszczejedno dobrze etsh zeby byla moziwosc drukowaia faktur ale jezeli jej nei bedzie to poradze sobei bo zanm programiki do faktur.
THX za wszystkie odpowiedzi!
THX za wszystkie odpowiedzi!
Odpowiedzi: 7
heh, nie zwróciłem uwagi na nicki, tamten topic teź był twój.
Mam teraz u siebie w kompie zainstalowanego Subiekta5 Euro i działa wyśmienicie, pamiętam teź źe subiekt 4 działał ok, bo drukowałem w domu remanent i uczyłem ojca obsługi tego programu. Tak się zastanawiam czy w twoim subiekcie nie jest przypadkiem jakiś plik uszkodzony, lub jest błąd w bazie danych który powoduje zamknięcie programu.
Próbowałeś w administratorze/higiena wydawać polecenia: Pierwsza pomoc, porządki, kontrola danych, odbudowa indeksów?
Ponowna instalacja?
Mam teraz u siebie w kompie zainstalowanego Subiekta5 Euro i działa wyśmienicie, pamiętam teź źe subiekt 4 działał ok, bo drukowałem w domu remanent i uczyłem ojca obsługi tego programu. Tak się zastanawiam czy w twoim subiekcie nie jest przypadkiem jakiś plik uszkodzony, lub jest błąd w bazie danych który powoduje zamknięcie programu.
Próbowałeś w administratorze/higiena wydawać polecenia: Pierwsza pomoc, porządki, kontrola danych, odbudowa indeksów?
Ponowna instalacja?
tak ustawione, wtedy przez pewnien czas dzilalo ale z nowupzniej nie zadzialalo
kjupa –> a parametr files w config.nt ustawiony na odpowiednią wartość?
Zobacz: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=27831&highlight=files
Zobacz: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=27831&highlight=files
Skoro uzywasz programy typu Subiekt 4
A chcesz koniecznie zainstalowac windows xp to zainstaluj go jako drugi system operacyjny i po kłopocie..!!!
Faktycznie są programy które w srodowisku windows NT będą sprawiały zawsze problemy..!!
A chcesz koniecznie zainstalowac windows xp to zainstaluj go jako drugi system operacyjny i po kłopocie..!!!
Faktycznie są programy które w srodowisku windows NT będą sprawiały zawsze problemy..!!
SLAY3R:kjupa:Teraz mam subiekt 4 DOS i on nie zawsze chodiz na XP
Co to znaczy nie chodzi? jakieś błędy? Napisz co jest nie tak moźe coś się poradzi na to.
Jak wiadomo wiele programow dosowych nie pracuje tak jak powinno w winXp, np wczasie dodawania faktury wyskakuje blad i pisze ze zakoczono prace subiekt'a, probowalem jush roznych emulatorow, ale nic nei pomaga, po ponownym wyprobowaniu progamu pisze ze za duzo uruchomionych programow;/
kjupa:Teraz mam subiekt 4 DOS i on nie zawsze chodiz na XP
Co to znaczy nie chodzi? jakieś błędy? Napisz co jest nie tak moźe coś się poradzi na to.
Strona 1 / 1