Szukam programu do katalogowania "atrykułów"...
Często zdarza mi się, źe znajdę w internecie jakis artykuł, który uwaźam za interesujący. Zberałem takie zatykuły zapisując strony www na dysku. Z czasem siętroche tego nazbierało i teraz mam jeden wielki bajzel.
Szukam programu za pomocą którego mógłbym to poukładać/skatalogować. Tak abym otwierał jeden plik, a wnim miał zapsiane to wszystko (coś jak baza danych). Zalezy mi natym, aby "obsługiwał htmla" tzn. rysunki + formatowanie tekstu.
Np. pamiętam, źe miałem fajny artukuł o WINS i g ozachowałem. Wpiszuje sobie słowo kluczowe i programi przeszukuje całą swoją "bazę" w poszukiwani
Szukam programu za pomocą którego mógłbym to poukładać/skatalogować. Tak abym otwierał jeden plik, a wnim miał zapsiane to wszystko (coś jak baza danych). Zalezy mi natym, aby "obsługiwał htmla" tzn. rysunki + formatowanie tekstu.
Np. pamiętam, źe miałem fajny artukuł o WINS i g ozachowałem. Wpiszuje sobie słowo kluczowe i programi przeszukuje całą swoją "bazę" w poszukiwani
Odpowiedzi: 1
Ja kiedys tez mialem ten sam problem co Ty.. :wink: Polecam Ci program Cogitum Co citer. :!: Uratowal mnie z opresji. Kataloguje artykuly w przejrzysty sposób i pozwala na ich edycje. A nawet zapisuje link do strony z ktorej art pochodzi. :)
oto link do strony: www.cogitum.com
oto link do strony: www.cogitum.com
Strona 1 / 1