Szukam MP3 – basn o 3 braciah i krulewnie
Z jakiej stronki moge sciagnac mp3 z basnią o 3 braciach i królewnie?? nigdzie nie moge znalesc. tylko text, a mp3 nie ma :(
Odpowiedzi: 10
jest na tej stronie http://gry.smieszne.pl/ w dziale mp3
Po pierwsze primo: dobrze wiem jak sie pisze "królewna" bo nie jestem kretynem
Po drugie primo: na kazie znalazłem tą mp3, ale po pół godzinnym szukaniu byla tylko jedna osoba i jeszcze pisało brak źródła :(
Po drugie primo: na kazie znalazłem tą mp3, ale po pół godzinnym szukaniu byla tylko jedna osoba i jeszcze pisało brak źródła :(
lookas. Krotko jestem na tym 4um, ale bede 3mal za Ciebie kciuki abys zmadrzal....
"Miodku" za piec 12a
"Miodku" za piec 12a
[quote="theboss78.
Po co OSLE :?:
po co to zdanie :?: Nie masz moźe ciekawszych zaję niź zadawanie takich pytań?
To [b}zdabnie [/b] tez powinno byc innaczej sformulowane:Weź sobie uruchom jakiś program p2p i poszukaj mp3.CZy nie lepiej bylo by napisac: poszukaj moze bedzie na kazie.
No i oczywsice koncowka: I Nie nudź oki?!
Po co to bylo :?:
Masz na to dowody?Moze nie kazdy.
To [b}zdabnie [/b] tez powinno byc innaczej sformulowane:Weź sobie uruchom jakiś program p2p i poszukaj mp3.CZy nie lepiej bylo by napisac: poszukaj moze bedzie na kazie.
lookas:Kaźdy nawet najmniejszy człowiek z podstawowki wie jak się to słowo pisze.
Teraz juź wiem źe ortografia nie jest mocną stroną wszystkich :P
Mam prośbę skończmy tą jałową rozmowe bo nie ma sensu się spierać
lookas:A poza tym forum jest po to i taki był jego cel aby ludzie o uboźszej wiedzy mogli zadać pytanie i uzyskać odpowiedź. Zgadzasz się ze mną?
Jasne, ze tak ale zobacz jak napisales posta.
lookas:Witaj OŚLE:P
Nie masz moźe ciekawszych zaję niź zadawanie takich pytań? Weź sobie uruchom jakiś program p2p i poszukaj mp3. I Nie nudź oki?!
A na pewno znajdziesz – powodzenia :P :lol:
To zdabnie tez powinno byc innaczej sformulowane:Weź sobie uruchom jakiś program p2p i poszukaj mp3.CZy nie lepiej bylo by napisac: poszukaj moze bedzie na kazie.
lookas:Kaźdy nawet najmniejszy człowiek z podstawowki wie jak się to słowo pisze.
Kaźdy nawet najmniejszy człowiek z podstawowki wie jak się to słowo pisze. ALe jeźeli kogoś uraziłem to wybaczcie :)
A poza tym forum jest po to i taki był jego cel aby ludzie o uboźszej wiedzy mogli zadać pytanie i uzyskać odpowiedź. Zgadzasz się ze mną?
Co do świata kazzy to jest bo sprawdzilem i znajduje się tam coś takiego
Pozdrawiam
A poza tym forum jest po to i taki był jego cel aby ludzie o uboźszej wiedzy mogli zadać pytanie i uzyskać odpowiedź. Zgadzasz się ze mną?
Co do świata kazzy to jest bo sprawdzilem i znajduje się tam coś takiego
Pozdrawiam
roolez:Jak ty napisałes "królewnie", no jak, baranie jeden!!!
lookas:Witaj OŚLE
Nie masz moźe ciekawszych zaję niź zadawanie takich pytań? Weź sobie uruchom jakiś program p2p i poszukaj mp3. I Nie nudź oki?!
A na pewno znajdziesz – powodzenia
Jacy to panowie mili.Jak nie ma cie nic ciekawego do napisania to nie piszcie.
lookas i nie nazywaj nikogo OSLEM.
Poco te wyzwiska ? Uwaźajcie bo moźecie wpaść na moderatora i po Was.
A na p2p tego nie ma przynajmniej w siecie Kazaa .
A na p2p tego nie ma przynajmniej w siecie Kazaa .
Witaj OŚLE:P
Jak ty napisałes "królewnie", no jak, baranie jeden!!!
Strona 1 / 1