szukam mordobicia
witam, szukam jakiejś bijatyki, najlepiej 3D. cena nie gra roli. moźe być na inne platformy pod warunkiem, źe ktoś juź to odpalał na PC i da mi pare rad :) więc moźecie tutaj wrzucać jakieś tytuły warte polecenia.
Odpowiedzi: 20
Enter The Matrix ... calkiem ciekawe nawet wciaga.. ale potrzeba troche wolnego czasu jak sie nie jest fanatykiem...;)
Polecam bijatyki na PSX'a:
Bloody Roar 2 (koniecznie NTSC)
Wu Tang Shaolin Style (równieź NTSC)
Rival Schools
Street Fighter EX 2
Cardinal Syn
Na PC mam tylko Guilty Gear XX
Bloody Roar 2 (koniecznie NTSC)
Wu Tang Shaolin Style (równieź NTSC)
Rival Schools
Street Fighter EX 2
Cardinal Syn
Na PC mam tylko Guilty Gear XX
jak wyźej Mortal Kombat 4 :lol: fajne "mordobicie" a szczególnie multiplayer :D
ano ja swego czasu grałem. IMO dla fanów Matrixa świetna gra :wink:
a właśnie propo matrixa to grał ktoś w Enter The Matrix? bo sie zastanawiam nad nią.
tak, a doom to gra logiczna.
Prawda źe na konsole jest duźo bijatyk:
Mortal Kombat, Dead or Alive, Virtua Fighter, Tekken, i wiele innych.
gelo1992
Oni to bijatyka, ale bronie teź są w niej, jednak gry tej nie moźna przejść uźywając tylko broni.
Przypomniało mi się źe jest teź "The Matrix" ale odradzam tej gry, naciskasz byle jakie klawisze podczas walki.
Jeszcze raz polecam ONI.
Mortal Kombat, Dead or Alive, Virtua Fighter, Tekken, i wiele innych.
gelo1992
Oni to bijatyka, ale bronie teź są w niej, jednak gry tej nie moźna przejść uźywając tylko broni.
Przypomniało mi się źe jest teź "The Matrix" ale odradzam tej gry, naciskasz byle jakie klawisze podczas walki.
Jeszcze raz polecam ONI.
źadna moja gra na ps2 czy x nie kosztowała mnie więcej niź 120zł – allegro,panowie,allegro. średnia cena gry która ma więcej niź 2 miesiące na currentgeny to ~70zł... więc bez przesady. nie wiem ile kosztuje srednia karta graficzna, a wlasciwie co znaczy średnia, ale ps2 moźna bez większego problemu kupić za ~450zł – gotowe do grania, tzn z padem,memorką i okablowaniem.
Są drogie, z tym się zgodzę. Tylko czy to jest o wiele droźsze od gry na pececie?
System Windows XP Profesional ~650zł
Nowości z gier ~140zł
Tak więc dopiero 9 gra kupiona na konsole jest relatywnie droźsza od gry na PC.
System Windows XP Profesional ~650zł
Nowości z gier ~140zł
Tak więc dopiero 9 gra kupiona na konsole jest relatywnie droźsza od gry na PC.
spiderko:Konsole trzeba kupić źeby pograć w dobre mordobicia, za cene średniej karty graficznej masz PS2.
...a za cene średniego procka mam grę na PS2?
Konsole trzeba kupić źeby pograć w dobre mordobicia, za cene średniej karty graficznej masz PS2.
gelo1992:o ile sie nie myle ONI to strzelanka a mowa jest o bijatykach
Ale skopać przeciwnika teź tam moźna :]
http://oni.bungie.org/onishots/moves/konoko.htm
reginard:GGX oraz GGXX są w 2d o ile się nie myle? chyba jednak będę musiał się poratować emulatorami :|
ano 2d. ale przyjemne i śmiechowe, moźna poświęcić przechodzenie na boczek dla naprawde dobrej rozgrywki :)
o ile sie nie myle ONI to strzelanka a mowa jest o bijatykach
Hmmm... wszyscy gadają o jakiś starociach a przecieź jest gra która się nazywa ONI. Bardzo fajna gierka w klimatach mangowych. Ma ona juź hmmm moźe nawet 4 lata, ale warto w nią zagrać.
Jak masz win XP to musisz sobie jeszcze poszukać do niej patcha.
Jak masz win XP to musisz sobie jeszcze poszukać do niej patcha.
GGX oraz GGXX są w 2d o ile się nie myle? chyba jednak będę musiał się poratować emulatorami :|
trudny do skombinowania w naszym pięknym kraju, ale jest – i w miarę nowy – GGX (guilty gear X).
jeśli nie odrzuci cię mroczne 320x240 :] moźesz teź zainteresować się emulacją psOne (warto by wtedy mieć wyjście tv, bo na monitorze – jeśli nie jesteś fanatykiem – gry odrzucają) i pograniem np. w trzeciego tekkena i setki innych. z tym źe najnowsze tytuły to juź,wiadomo,nie będą.
jeśli nie odrzuci cię mroczne 320x240 :] moźesz teź zainteresować się emulacją psOne (warto by wtedy mieć wyjście tv, bo na monitorze – jeśli nie jesteś fanatykiem – gry odrzucają) i pograniem np. w trzeciego tekkena i setki innych. z tym źe najnowsze tytuły to juź,wiadomo,nie będą.
KrystianXP napisał:
pamiętam jak za dawnych czasów pocinałem w Mugena :P ostatnio wyszedł Mugen Edition 2005 ale dla mnie rozczarowanie bo to to samo co poprzednia wersja tyle źe pare nowych postaci dodano...
Over napisał:
takie mordobicie to chyba zbyt realistyczne ;) ja wole siedzieć w ciepłym pokoiku i walić combosy :D
Z bijatyk to nowego tytułu na PC nie znajdziesz
Fajny na PC jest Dragon Ball Mugen Mr. Green
pamiętam jak za dawnych czasów pocinałem w Mugena :P ostatnio wyszedł Mugen Edition 2005 ale dla mnie rozczarowanie bo to to samo co poprzednia wersja tyle źe pare nowych postaci dodano...
Over napisał:
jedź do warszawy, tam na mecz legia–polonia i czekaj na koniec meczu – będziesz miał mordobicie Mr. Green
takie mordobicie to chyba zbyt realistyczne ;) ja wole siedzieć w ciepłym pokoiku i walić combosy :D
reginard:szukam mordobicia
jedź do warszawy, tam na mecz legia–polonia i czekaj na koniec meczu – będziesz miał mordobicie :mrgreen:
Z bijatyk to nowego tytułu na PC nie znajdziesz
Fajny na PC jest Dragon Ball Mugen :mrgreen:
Fajny na PC jest Dragon Ball Mugen :mrgreen: