szukam fachowej porady :))
witam
Panowie mam pewien problem z windows xp profesional – konkretnie to chodzi mi o coś takiego źe jak skanuję system Nortonem – to po skanowaniu występuje 1 słownie jeden błąd (nie wiem czy to jest bezznaczenia, ale mnie wnerwia) a treść tego komunikatu jest następująca :
FilesInstallShieldProfesionalRunTime701Intel32DotNetInstaller.exe" nie moźe uzyskać dostępu do wymaganego pliku "mscoree.dll"
za pomoc w rozwiązaniu tej dla mnie zagadkowej sprawy serdecznie dziękuję
pozdrawiam A.D.
Panowie mam pewien problem z windows xp profesional – konkretnie to chodzi mi o coś takiego źe jak skanuję system Nortonem – to po skanowaniu występuje 1 słownie jeden błąd (nie wiem czy to jest bezznaczenia, ale mnie wnerwia) a treść tego komunikatu jest następująca :
FilesInstallShieldProfesionalRunTime701Intel32DotNetInstaller.exe" nie moźe uzyskać dostępu do wymaganego pliku "mscoree.dll"
za pomoc w rozwiązaniu tej dla mnie zagadkowej sprawy serdecznie dziękuję
pozdrawiam A.D.
Odpowiedzi: 3
POMOGŁO !! dzięki zrobiłem jak mówiłeś – i sprawa załatwiona – jestem zobowiązany dziękuję za PROFESJONALNA no i SKUTECZNĄ POMOC – mcscr@by miłego weekendu pozdrawiam i dzieki :D :D :D A.D.
sedrecznie dziękuję – miłego dnia :) pozdrawiam A.D
Witam,
aby rozwiązać ten problem musisz sciągnąć z tego miejsca brakująca bibliotekę mscoree.dll i umieścić ją w ścieszce docelowej o której informuje Ciebie NSW – WinDoctor.
( X:Program FilesCommon FilesInstallShieldxxx ).
aby rozwiązać ten problem musisz sciągnąć z tego miejsca brakująca bibliotekę mscoree.dll i umieścić ją w ścieszce docelowej o której informuje Ciebie NSW – WinDoctor.
( X:Program FilesCommon FilesInstallShieldxxx ).
Strona 1 / 1