Szukam cracka Norton Ghost 2003
Jak w temacie.Czy ktoś moźe mi pomóc?
Odpowiedzi: 16
Trzymając się nowych zasad, temat zamykam...
Trzymając się nowych zasad, temat zamykam...
sam programik (ten ktory zajmuje 800 kb, o ile pamietam ma nazwe ghostpe.exe, ale to nie wazne) w zupelnosci wystarcza do zrobienia zdjecia systemu, ale z poziomu DOS'a. Sadze ze nie potrzeba trzymac na dysku zbednych 50 mb, ale jak kto woli...
wszystko w swoim czasie :)
nie masz takich kompetencji :mrgreen:
kylson : podawanie likow do zrodel warezu jest zabronione !
darek69:O Ludzie . Tak sobie czytam i widzę,źe o krakach to tu się jawnie nie mówi.Dziwię się,źe nikt nie zamknął tego tematu.
darek69:
Temat zamykam.
sam programik (ten ktory zajmuje 800 kb, o ile pamietam ma nazwe ghostpe.exe, ale to nie wazne) w zupelnosci wystarcza do zrobienia zdjecia systemu, ale z poziomu DOS'a. Sadze ze nie potrzeba trzymac na dysku zbednych 50 mb, ale jak kto woli...
darek69:O Ludzie . Tak sobie czytam i widzę,źe o krakach to tu się jawnie nie mówi.Dziwię się,źe nikt nie zamknął tego tematu.
darek69:
Temat zamykam.
darek69:
Temat zamykam.
darek69:
Temat zamykam.
O Ludzie . Tak sobie czytam i widzę,źe o krakach to tu się jawnie nie mówi.Dziwię się,źe nikt nie zamknął tego tematu. Temat zamykam.
kylson. Gdyby to było takie proste. Niestety nie wszycho.
oghr . Dziękuję za podpowiedz,juź wpadam na kaazę
Więc źeby was pogodzić :D
Cały pakiet oprogramowania nazywa się Norton Ghost 2003 zajmuje jakieś 55 MB. Pakiet słuźy do robienia obrazów dysku ale tym razem juź bardzo wygodnie bo w windozie – obsługuje do tego FireWire, USB i inne tego typu wynalazki. A ten programik mieszczący się na dyskietce jest tylko małą częscią wygenerowaną przez główny program z zadanymi parametrami pod win'em do uźytku pod dos'em.
Crack nie był mi potrzebny :) – podczas rejestracji poporostu go olałem a zaraz później ładnie mi zrobił automatyczny update :D
Jeśli się upierasz to cracka chyba na Kazku widziałem
pozdrawiam
oghr
Cały pakiet oprogramowania nazywa się Norton Ghost 2003 zajmuje jakieś 55 MB. Pakiet słuźy do robienia obrazów dysku ale tym razem juź bardzo wygodnie bo w windozie – obsługuje do tego FireWire, USB i inne tego typu wynalazki. A ten programik mieszczący się na dyskietce jest tylko małą częscią wygenerowaną przez główny program z zadanymi parametrami pod win'em do uźytku pod dos'em.
Crack nie był mi potrzebny :) – podczas rejestracji poporostu go olałem a zaraz później ładnie mi zrobił automatyczny update :D
Jeśli się upierasz to cracka chyba na Kazku widziałem
pozdrawiam
oghr
To ty raczej mówisz o programie który jest składnikiem wiekszego pakietu takiego jak np Norton Internet Security (to jest przykład nie jestem na 100% pwenien ze nalezy akurat do tego pakietu)
Sam Norton Ghotst 2003 jet małym programem – ok 800kb i bycmoze jest składnikem wiekszego pakietu, ale napewno ten pakiet nie nzaywa sie Norton Ghost
Sam Norton Ghotst 2003 jet małym programem – ok 800kb i bycmoze jest składnikem wiekszego pakietu, ale napewno ten pakiet nie nzaywa sie Norton Ghost
Mówisz o kawałku całego pakietu Norton Ghost 2003. A odnośnie kodu, to jednak jest funkcja Product Registration. W dalszym ciągu szukam cracka.
Norton Ghost 2003 to program do robienia obrazu dysku i zajmuje jakies 800kB.
No, to by się zgadzało bo nigdzie nie mogłem go znaleść.Ale chodzi tu o ten program , który zajmuje 48 MB.Czy tak?
pierwsze słysze ze do niego jest potrzebny crack
podaj maial to ci wysle takiego co nie potrzeba
podaj maial to ci wysle takiego co nie potrzeba
Strona 1 / 1