Szary prostokąt – przypomnienie "run forest run!:–)
Pracuję na czyimś arkuszu i tamta osóbka wrzuciła sobie pośpieszać. Nie wiem jak to się nazywa i nie mogę tego wyrzucić.
Jak na to klikat to tylko się włącza tak jak przycisk, ale nic oprócz tego na niego nie działa.
Pozdrawiam i proszę o dobrą radę. :roll:
Jak na to klikat to tylko się włącza tak jak przycisk, ale nic oprócz tego na niego nie działa.
Pozdrawiam i proszę o dobrą radę. :roll:
Odpowiedzi: 4
Wiedziałam, źe to musi być jakaś prosta sprawa.
Przykro mi źe się rozczarowałeś prostotą zadania, ale mi naprawdę sprawiało to kłopot.
Dzięki wielkie za pomoc.
Pozdrawiam :D
Przykro mi źe się rozczarowałeś prostotą zadania, ale mi naprawdę sprawiało to kłopot.
Dzięki wielkie za pomoc.
Pozdrawiam :D
Hej!!
Sądziłem, źe zobaczę coś naprawdę intrygującego (śmiesznego) a to trochę mniej zwykły przycisk.
Wyświetl pasek Przybornik formantów
Kliknij na pierwszą ikonkę od góry (ekierka... – tryb projektowania)
Kliknij na mało intrygujący przycisk
Prawą ręką środkowym palcem wciśnij na klawiaturze klawisz Delete
Kliknij na pierwszą ikonkę od góry na pasku Przybornik formantów (ekierka... – zakończ tryb projektowania)
Zamknij pasek Przybornik formantów
I to by było na tyle
Pozdrawiam
Sądziłem, źe zobaczę coś naprawdę intrygującego (śmiesznego) a to trochę mniej zwykły przycisk.
Wyświetl pasek Przybornik formantów
Kliknij na pierwszą ikonkę od góry (ekierka... – tryb projektowania)
Kliknij na mało intrygujący przycisk
Prawą ręką środkowym palcem wciśnij na klawiaturze klawisz Delete
Kliknij na pierwszą ikonkę od góry na pasku Przybornik formantów (ekierka... – zakończ tryb projektowania)
Zamknij pasek Przybornik formantów
I to by było na tyle
Pozdrawiam
Witaj,
Dzięki za chęć udzielenia pomocy, załączam ten dokument, bo nadal nie wiem co mam z tym zrobić, a czasami mi przeszkadza. :cry: :cry:
Dzięki za chęć udzielenia pomocy, załączam ten dokument, bo nadal nie wiem co mam z tym zrobić, a czasami mi przeszkadza. :cry: :cry:
Hej!!
Czy "prawoklik" teź niczego nie wywołuje?
Moźesz zamieścić plik z intruzem na forum?
Pozdrawiam
Czy "prawoklik" teź niczego nie wywołuje?
Moźesz zamieścić plik z intruzem na forum?
Pozdrawiam
Strona 1 / 1