System32
Witam .
Mam pytanie.Podczas uruchamiania XP Prof. za kazdym razem otwiera mi sie katalog System32.Zaczelo to sie pojawiac jak odinnstalowalem jeden programik , nie pamietam jaki.Sprawdzalem w autostarcie ale tam nie ma dopisanego System32.Jak moge rozwiazac ten problem? Wchodzac do panelelsterowania/narzedziaadministracyjne/podgladzdarzen/aplikacja wyswietla sie jakis błąd(za kazdym uruchomieniem) np: BŁAD–data–godzina–MSQM–JĄDRO–2052–(uzytkownik)BRAK
WinDoctor nic nie wykrywa .
Jak sie tego pozbyc?
Mam pytanie.Podczas uruchamiania XP Prof. za kazdym razem otwiera mi sie katalog System32.Zaczelo to sie pojawiac jak odinnstalowalem jeden programik , nie pamietam jaki.Sprawdzalem w autostarcie ale tam nie ma dopisanego System32.Jak moge rozwiazac ten problem? Wchodzac do panelelsterowania/narzedziaadministracyjne/podgladzdarzen/aplikacja wyswietla sie jakis błąd(za kazdym uruchomieniem) np: BŁAD–data–godzina–MSQM–JĄDRO–2052–(uzytkownik)BRAK
WinDoctor nic nie wykrywa .
Jak sie tego pozbyc?
Odpowiedzi: 8
odp. do maila :
1)Juz wczesniej dawalem przywracanie pliku rejestru z kopii zapasowej–i nic
nie dalo.
2)Zainstalowalem te programy jeszcze raz i odinstalowalem–i nic nie dalo
Ale juz sobie poradzilem w inny sposob :
Uruchom/msconfig/uruchamianie diadnostyczne albo selektywne – i
pomoglo :–) , katalog system32 juz sie nie laduje przy starcie , ani
podczas wylanczania Explorer.exe sie dlugo nie zamyka
Jest wszystko ok
Dzieki
1)Juz wczesniej dawalem przywracanie pliku rejestru z kopii zapasowej–i nic
nie dalo.
2)Zainstalowalem te programy jeszcze raz i odinstalowalem–i nic nie dalo
Ale juz sobie poradzilem w inny sposob :
Uruchom/msconfig/uruchamianie diadnostyczne albo selektywne – i
pomoglo :–) , katalog system32 juz sie nie laduje przy starcie , ani
podczas wylanczania Explorer.exe sie dlugo nie zamyka
Jest wszystko ok
Dzieki
Spróbuj jeszcze wyłączyć w autostarcie programy zainstalowane przez ciebie.Zobacz czy wtedy po uruchomieniu systemu występuje ten sam problem.
A po zatym zrób screena tago błędu.
Moźesz go przesłac na email
beno99@poczta.fm
A po zatym zrób screena tago błędu.
Moźesz go przesłac na email
beno99@poczta.fm
?
Cierpliwości ––– SLAY3R –––
Cierpliwości ––– SLAY3R –––
Czytalem te linki o wirusach , jest tam mowa o programie system32.exe ktory sie uruchamia , ja nawet nie mam takiego pliku w XP(czyli dobrze) i wirusów i trojanow tez szukalem – komp jest czysty.
A z tym linkiem o przywracaniu systemi i rejestru to jest z tym troche roboty , ale w ostatecznosci bede musial tak zrobic.
Mam sporo programow zainstalowanych i niechcialbym zeby sie cos z nimi stalo podczas tych prób.
W miedzy czasie dziekuje za propozycje i czekam na dalsze ,moze szybsze sposoby.
A z tym linkiem o przywracaniu systemi i rejestru to jest z tym troche roboty , ale w ostatecznosci bede musial tak zrobic.
Mam sporo programow zainstalowanych i niechcialbym zeby sie cos z nimi stalo podczas tych prób.
W miedzy czasie dziekuje za propozycje i czekam na dalsze ,moze szybsze sposoby.
Przeczytaj uwaźnie to:
http://www.winxp.com.pl/art/recover2.html
Musisz pamiętac jednak,źe system wróci do stanu zaraz po instalacji.("moźliwośc utracenia danych")
A tak przede wszystkim czy ty aby nie masz wirusa :?: :?: :?: :?:
http://forum.tweak.pl/viewtopic.php?t=34739&highlight=system32
http://www.winxp.com.pl/art/recover2.html
Musisz pamiętac jednak,źe system wróci do stanu zaraz po instalacji.("moźliwośc utracenia danych")
A tak przede wszystkim czy ty aby nie masz wirusa :?: :?: :?: :?:
http://forum.tweak.pl/viewtopic.php?t=34739&highlight=system32
Przywracanie systemu nie dziala , pisze ze nie mozna zastosowac przywracania systemu poniewaz nie zostaly wprowadzone zadne zmiany.Próbowalem dla roznych dat przywracania i to samo.
Próbowałeś przywracanie systemu??
a na dodatek podczas wylanczania kompa ,teraz dlugo trwa proces zamykania Explorer.exe i pisze ze nie moze on byc zamkniety ,lecz komp na szczescie sie wylonczy . Tak nie powinno byc.
czekam na podpowiedz. 8)
czekam na podpowiedz. 8)
Strona 1 / 1